Heracles speelt zaterdagavond op de Vijverberg tegen De Graafschap. Op papier een degradatiewedstrijd als je kijkt naar de huidige stand. Heracles kan goede zaken doen bij winst om uit de onderste regionen te klimmen.

Heracles heeft afgelopen weekend drie belangrijke punten gepakt thuis tegen NEC. Ondanks dat Heracles het zichzelf nog lastig maakte, wonnen de Heraclieden wel dik verdiend. Heracles steeg hierdoor naar een gedeelde 14e plaats op de ranglijst. Trainer Peter Bosz kan over een gehele selectie beschikken. Ook Ellery Cairo en Andrej Rendla zijn fit genoeg om tot de selectie te behoren. Alleen Ben Rienstra is nog een wedstrijd geschorst.

De Graafschap promoveerde afgelopen seizoen weer terug naar de Eredivisie. De “Superboeren” staan met een punt meer op de 13e plek op de ranglijst net boven Heracles. De ploeg van Darije Kalezic is vooral thuis moeilijk te kloppen. Alleen Ajax wist in Doetinchem de volle drie punten te pakken. Afgelopen weekend pakte De Graafschap nog een punt in Utrecht na een 2-0 achterstand. Het zal daarom een lastige wedstrijd worden waarin weer belangrijke punten zijn te behalen voor beide ploegen

De Graafschap – Heracles Almelo
Aanvang: 18:45 uur
Arbiter: P. Vink
Stadion: De Vijverberg

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!