Na een interlandweekend mag Heracles zondagmiddag weer aantreden voor de competitie. NEC komt dan op bezoek in het Polman Stadion. Vorig seizoen sleepte Samuel Armenteros nog een 2-0 overwinning uit het vuur tegen de Nijmegenaren. Zal hij zondag dit kunstje opnieuw flikken? Een zege is in iedergeval broodnodig…

Heracles speelde afgelopen weekend een oefenwedstrijd tegen de Serven van FK Indjija. In het Polman Stadion werd het 2-1 voor Heracles. Een week eerder verloor Heracles onverdiend bij AZ in de laatste minuten van de wedstrijd met 2-1. Het is alweer een tijdje geleden dat Heracles de drie punten pakte. Alleen in de openingswedstrijd thuis tegen Willem II werd er tot nu toe gewonnen. Met een 17e plek op de ranglijst zijn de drie punten zondag erg belangrijk om weer naar boven te kunnen kijken. Volgens trainer Peter Bosz is het vertrouwen nog steeds aanwezig. De oefenmeester zal voorin een wijziging doorvoeren.

Spits Glynor Plet heeft te maken met een terugval en daarom zal Samuel Armenteros de voorkeur krijgen aanstaande zondag. Alleen Ben Rienstra is niet inzetbaar. De middenvelder kreeg een rode kaart bij Jong Heracles en is twee duels geschorst.

NEC presteert ook nog wisselvallig en staat met vijf punten meer dan Heracles op een elfde plaats op de ranglijst. Twee weken geleden ging NEC nog onderuit met 2-0 bij NAC Breda terwijl de ploeg van Wiljan Vloet de betere ploeg was en de overwinning verdiende. De oefenmeester ziet daarom ook geen reden om de basiself aan te passen voor de wedstrijd in Almelo. Wiljan Vloet ziet daarnaast zondag drie spelers terugkeren van blessureleed. Rémy Amieux, Erton Fejzullahu en Thomas Chatelle zijn weer wedstrijdfit. Doelman Gabor Babos is nog steeds niet inzetbaar. De ervaren doelman heeft last van zijn rug. Vloet over Heracles: “Zij staan te laag”. “Het wordt zwaar, ook door het kunstgras. Ik verwacht een leuke wedstrijd tegen een gedreven tegenstander.”

Heracles Almelo – NEC
Aanvang: 16:30 uur
Arbiter: R. Liesveld
Stadion: Polman Stadion

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!