Heracles moet dinsdagavond al weer aantreden voor de competitie. De Heraclieden ontvangen dan NAC Breda in het Polman Stadion.

Heracles behaalde afgelopen zaterdag nog een punt in Doetinchem. Dit betekende het eerste punt in een uitwedstrijd. Pas in de tweede helft liet Heracles goed voetbal zien mede door de twee wissels. Trainer Peter Bosz zal zijn basiself tegen NAC Breda op één positie wijzigen. Marko Vejinovic moet plaatsnemen op de bank vanwege darmklachten. Volgens Bosz wil hij even uit het ‘wedstrijdgewoel’ halen. Armenteros start weer in de basis en doelpuntenmaker in Doetinchem, Glynor Plet zit weer op de bank. Peter Bosz over de wedstrijd: “We spelen thuis, we willen aanvallen en we willen winnen.”

NAC Breda begon de competitie met één minpunt, maar hebben inmiddels al 13 punten bij elkaar gesprokkeld. Afgelopen weekend verloor NAC Breda thuis met 1-2 van het verrassend goed presterende Roda JC. Trainer John Karelse start dinsdagavond met Leonardo in de basis. Daarentegen moet NAC het doen zonder Tim Gillessen, Ferne Snoyl, Anthony Lurling en Rob Penders. Allen zijn geblesseerd. John Karelse over Heracles: “Ze hebben een wat mindere start misschien, maar het blijft een ploeg om rekening mee te houden”, zegt Karelse. “Vooral thuis is het een lastige tegenstander, want ze spelen met veel enthousiasme en drang naar voren. Daarbij hebben ze natuurlijk wat voordeel vanwege het kunstgras, omdat zij die mat kennen als geen andere ploeg.”

Heracles Almelo – NAC Breda
Aanvang: 20:00 uur
Arbiter: K. Blom
Stadion: Polman Stadion

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!