Jong Heracles Almelo heeft vanavond met 2-4 verloren van koploper Jong PSV. De Heraclieden kwamen op een ruime 0-3 achterstand, maar kwamen nog terug tot 2-3. Uiteindelijk werd de eindstand in blessuretijd bepaald in het voordeel van de Eindhovenaren: 2-4.

Beide ploegen kregen in het eerste half uur kansen om de score te openen. Zakari Labyad bracht Jong PSV na een half uur spelen op fraaie wijze op voorspong via een vrije trap. Mike te Wierik kreeg daarna nog twee goede kopkansen, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald en gered door Bram Castro.

Heracles kreeg ook in de tweede goede kansen. Glynor Plet was dichtbij de gelijkmaker. Jong PSV gokte op de counter en werd beloond na een dik uur spelen. Genero Zeefuik en een eigen doelpunt van Gaby Jallo zorgden voor een ruime tussenstand. René Kolmschot probeerde daarna nog iets te forceren door Anmar Almubaraki en Jurjan Mannes in te brengen. Dit pakte direct goed uit. Erwin Nieuwboer wist uit een rebound de 1-3 te scoren.

De ploeg van René Kolmschot ging daarna door met aanvallen en kreeg tien minuten voor tijd een penalty. Anmar Almubaraki benutte dit buitenkansje. Daarna had hij zelfs de gelijkmaker op zijn schoen, maar schoot in het zijnet. Heracles zette nog alles op alles, maar moest vlak voor tijd toch nog een tegendoelpunt toe staan.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!