Heracles is op een schandalige wijze uit de KNVB Beker geknikkerd door topklasser Achilles’29. In Groesbeek verloren de Heraclieden met 5-3. Een uitslag om je als Heracles-supporter voor te schamen, ongelooflijk!

Heracles kwam in de eerste helft nog wel op een 0-2 voorsprong na een half uur spelen. Darl Douglas en Everton Ramos da Silva scoorden. Er leek niets aan de hand voor Heracles maar vlak voor rust kwamen de amateurs toch terug na een fout van Pasveer, die een penalty veroorzaakte. Hier werd eenvoudig van geprofiteerd door Achilles’29: 1-2. Dit was ook de ruststand en Achilles’29 was terug in de wedstrijd.

Direct na rust liet Heracles in Groesbeek Achilles’29 zelfs tot 2-2 terug komen. Douglas scoorde daarna nog de 2-3. Daarna werd het een blamage in Groesbeek. Heracles voetbalde niet om te winnen en Achilles’29 liep dik verdiend uit naar een 5-3 overwinning. Hierdoor is de eerste stunt in het bekertoernooi een feit… wat een schande!

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!