Heracles speelt zondagmiddag in het Polman Stadion tegenFC Utrecht. Vorig seizoen won Heracles nog verdiend met 3-1 van de Domstedelingen. Willie Overtoom, Everton Ramos da Silva en Darl Douglas scoorden voor de Heraclieden.

Heracles verloor afgelopen weekend in het Gelredome van Vitesse. In een zeer matige wedstrijd werd het 2-0 voor Vitesse. Zondag kan Peter Bosz wel weer beschikken over Mark Looms, die hersteld is van de griep. Ook Mark-Jan Fledderus, Kwame Quansah en Andrej Rendla zijn weer griepvrij. Alleen ontbreekt Marko Vejinovic nog die nog niet volledig hersteld is van een darminfectie. Peter Bosz wil er zondag alles aan doen om de drie punten in het Polman Stadion te houden. “Wij gaan uiteraard met man en macht prob

eren te winnen zondag.”

FC Utrecht presteert momenteel wisselvallig en staat op een negende plek op de ranglijst. De ploeg van Ton du Chatinier paktemidweeks een punt bij Roda JC (1-1) en won afgelopen weekend thuis met 4-0 van NEC. Du Chatinier heeft in aanloop naar wedstrijd tegen Heracles drie twijfelgevallen. Michael Silberbauer (kuit), Alje Schut (bil) en Mark van der Maarel (voet) zijn vraagtekens of zij het duel gaan halen. Daarnaast kan de oefenmeester niet beschikken over  de lang geblesseerden Nana Asare, Michael Zulloen Jacob Mulenga. Jacob Lensky keert terug in de selectie voor de wedstrijd tegen Heracles. Ton Du Chatinier karakteriseert Heracles als een agressieve en fanatieke ploeg.

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar voor de wedstrijd tegen FC Utrecht. De kassa is zondag vanaf 13.00 uur geopend bij het Polman Stadion. 

Heracles Almelo – FC Utrecht
Aanvang: 14:30 uur
Arbiter: E. Janssen
Stadion: Polman Stadion

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!