Peter Bosz liet na afloop van de wedstrijd tegen FC Utrecht weten dat zijn ploeg niet zo goed speelde als voorgaande thuiswedstrijden. 'Ik vond ons niet zo goed voetballen als andere wedstrijden thuis. We kregen in het begin goede kansen, maar FC Utrecht bleef gevaarlijk in de counter.' aldus de oefenmeester tegenover Eredivisie Live

00×117.jpg” alt=”” width=”300″ height=”117″ />De tweede helft was erg rommelig en er was veel onrust en irritatie onderling. Peter Bosz reageerde daar als volgt op: 'Úiteindelijk toch door het belang van de wedstrijd. Voor ons is het ontzettend belangrijk dat we hier thuis winnen. We pakken hoofdzakelijk de punten thuis dus moet je dat nu ook weer doen.' Overigens kon Bosz nog niks vertellen over de blessures van Birger Maertens en Kwame Quansah. Wel dat Ben Rienstra en Peter Reekers het tweetal uitstekend heeft vervangen vanmiddag tegen FC Utrecht.

zp8497586rq