De wedstrijd PSV – Heracles Almelo is zojuist begonnen in het Philips Stadion in Eindhoven. De Heraclieden missen Kwame Quansah (geschorst), Birger Maertens (liesblessure) en Marko Vejinovic (darminfectie). Kwame Quansah wordt vervangen door Ben Rienstra en Peter Reekers is vanavond weer de stand-in voor de geblesseerde Birger Maertens.

Opstelling H

eracles:
Pasveer; Breukers, Reekers, Van der Linden, Looms; Rienstra, Overtoom, Fledderus; Douglas, Armenteros en Everton.

Aan de kant van PSV ontbreekt alleen Otman Bakkal vanwege een schorsing. Hutchinson neemt de plaats weer in op de rechtsbackpositie en Manolev zit op de bank.

Opstelling PSV:
Isaksson; Hutchinson, Marcelo, Bouma, Pieters; Toivonen, Afellay, Engelaar; Lens, Reis en Dzsudzsák.

Je kunt live meepraten over deze wedstrijd in dit topic om je medesupporters op de hoogte te houden van de gebeurtenissen in deze wedstrijd. Dit kun je doen door te reageren hieronder.. een prettige wedstrijd!

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!