“Remko Pasveer moet plaats maken voor Dennis Telgenkamp.” Dat is gebleken uit de meest recente poll op HAFC.nl Je kon de afgelopen dagen stemmen op de poll “Dennis Telgenkamp verdient een kans onder de lat bij Heracles:” en daarbij stemt 59% ervoor om Dennis Telgenkamp een kans te geven. 21% van de stemmers stemt ervoor om Remko Pasveer gewoon het vertrouwe

n te geven, terwijl 20% zegt dat dat de taak van Peter Bosz is.

Het management van Heracles besloot vorig jaar om het contract van Martin Pieckenhagen niet te verlengen, om het elftal te vernieuwen. Echter, Remko Pasveer staat al enige tijd ter discussie onder de supporters. Hij wisselt goede wedstrijden af met slechte en lijkt geen zekere factor in het doel te zijn.

Dennis Telgenkamp maakte vorig jaar een verdienstelijk debuut tegen PSV. Hij mocht invallen, nadat Martin Pieckenhagen een rode kaart kreeg. Na deze wedstrijd maakte hij zijn basisdebuut tegen Roda JC, maar hierna heeft hij geen wedstrijd meer gespeeld.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!