Jong Heracles heeft vanavond met 3-1 verloren van Jong FC Groningen. Op het kunstgrasveld van VV Actief in Eelde scoorde Ellery Cairo nog wel de gelijkmaker voor de Heraclieden, maar in de slotfase ging Jong FC Groningen met de winst aan de haal door nog tweemaal doeltreffend te zijn.

Er werden in de eerste helft weinig kansen gecreëerd door beide ploegen. De 1-0 van Jong FC Groningen kwam dan ook uit de lucht vallen vl

ak voor rust. Danny Menting was de doelpuntenmaker namens de Groningers. Jong Heracles herstelde zich in de tweede helft en trok door een prachtig schot van Ellery Cairo de stand weer in evenwicht. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien, maar de Groningers trokken toch de wedstrijd naar zich toe. Eerst scoorde Norair Mamedov toen Nick Hengelman ongelukkig uitgleed en later scoorde Oluwafemi Ajilore uit een counter.

Opstelling Jong Heracles: Nick Hengelman, Alexander Bannink, Peter Reekers (75.Mike te Wierik), Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Marko Vejinovic (46.Erwin Nieuwboer), Andrej Rendla, Ellery Cairo, Glynor Plet en Anmar Almubaraki.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!