TransfersHet is 1 februari en dat betekent dat de transferperiode officieel gesloten is. Bij Heracles vertrokken alleen Alexander Bannink en Resit Schuurman tijdens deze transferperiode en Thomas Bruns kwam over van de gezamenlijke jeugdopleiding FC Twente/Heracles Almelo.

De gehuurde middenvelder Alexander Bannink keerde terug naar FC Tw

ente en Resit Schuurman vertrok naar Go Ahead Eagles. Peter Bosz gaf al eerder aan geen versterkingen nodig te hebben. Hij denkt dat de doelstelling (handhaving) met de huidige spelersgroep behaald kan worden.

Voorzitter Jan Smit heeft de transferperikelen in de eredivisie wel in de gaten gehouden. Oud-Heraclied Bas Dost stond op het punt naar Ajax te gaan. Bij deze transfer zou Heracles een bedrag meepikken van de transersom. Deze transfer is echter afgeketst, omdat Heerenveen bleef vasthouden aan zijn vraagprijs van zes miljoen euro. Bas Dost verliet Heracles afgelopen zomer voor drie miljoen euro.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!