Erwin Nieuwboer verlaat Heracles Almelo aan het eind van het seizoen, hij zal voor HSC'21 gaan spelen. HSC'21 strijdt momenteel om het kampioenschap in de Hoofdklasse C.

Momenteel is Nieuwboer bezig aan zijn tweede seizoen in Almelo waar hij nog geen enkele wedstrijd in het eerste elftal speelde. Nieuwboer kwam destijds over uit de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Twente. Daarvoor speelde hij voor AZSV uit Aalten. Het contract van Erwin Nieuwboer liep na dit seizoen af.

De contracten van Fledderus, Pasveer, Telgenkamp, Breukers, Van der Linden, Reekers, Te Wierik, Rienstra, Douglas en Cairo lopen na dit seizoen ook af. De meeste spelers hebben echter een optie in hun contract zitten dan wel een minimum aantal wedstrijden voor verlenging.

zp8497586rq
zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!