Bondscoach Cor Pot heeft de Heraclieden Mike te Wierik en Marko Vejinovic geselecteerd voor de voorlopige selectie van Jong Oranje. Voor Mike te Wierik is het de eerste keer dat hij wordt opgeroepen voor een vertegenwoordigend elftal. De verdediger kon het eerst niet geloven toen hij het te horen kreeg. “Ik ben er enorm blij mee, ik heb nog nooit eerder ergens bij gezeten”, aldus de 19 jarige verdediger. “Ik hoorde het nieuws van de trainers Peter Bosz en Rene Kolmschot en ik geloofde het eerst niet. Ik dacht dat ze Oranje onder 19 misschien bedoelden, maar het was toch echt de voorlopige selectie van Jong Oranje. Het is nog afwachten of ik ook bij de definitieve groep zit, maar dit is al mooi meegenomen”, aldus een verheugde Te Wierik.

Jong Oranje speelt vrijdag 25 maart een oefenwedstrijd tegen Jong Duitsland. Bondscoach Cor Pot maakt op 18 maart de definitieve selectie bekend voor het duel met de Duitsers.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!