Remko Pasveer heeft met het bestuur van Heracles een positief gesprek gehad over een contractverlenging. De doelman die na de winterstop uitstekend staat te keepen kon eerder al rekenen op een contractverlenging, zo werd gemeld. “Hij staat positief tegenover onze ambities en de club,” aldus Nico-Jan Hoogma tegenover de Telegraaf.

Het bestuur is uitermate tevreden over de prestaties van Remko Pasveer en wil daarom graag ook na dit seizoen met de doelman verder. “Wij willen graag met hem verder,” aldus Hoogma. Volgende week volgt er een afspraak met de zaakwaarnemer van Pasveer, Karel Jansen en het bestuur van Heracles.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
Arthur 01:07 20 december 2012

Zou mooi zijn als ze Pasveer voor een jaar of 5 kunnen vastleggen. Hij is erg allround en ik zie niet in waarom hij niet bij het niveau “Nederlands elftal” hoort (hij is echt niet minder dan Velthuizen, Krul of Vermeer). Met zijn Twente-verleden en als opvolger van Piekenhagen had hij het in het begin zwaar, maar week na week is hij een stabiele factor. Hulde!
00
Pingu 20:26 20 maart 2011

Soms lijkt het wel of Heracles Almelo kweekvijver is voor talent om vervolgens het talent lachend het Polman Stadion te zien verlaten. Pasveer gaat naar alle waarschijnlijkheid naar AZ, Overtoom staat in de belangstelling van Roda en Flederus vertrekt naar Roda. Ik ben benieuwd of de heren directie nieuwe spelers in gaan slaan of dat ze het weer laten zoals het is. Jan Smit beloofde vorig seizoen ook spelers aan te trekken maar helaas. Er werden spelers gehuurd die zo weer konden vertrekken…

En hoe nu verder???

Xander Houtkoop vind ik zeker een speler die eens mag doorstromen naar het 1e elftal van Heracles. Rienstra doet dit al eens af en toe.
00
Chris 13:28 15 maart 2011

Ben voor de winterstop (in mijn ogen terecht) kritisch geweest op Pasveer. Hij maakte het zich ook onnodig moeilijk door niet wat simpel contact met het publiek te zoeken (keer klappen naar ze aan begin ve helft doet wonderen).

Nu dan ook het moment aan hem te prijzen voor zijn optredens! Na de winterstop keept hij fantastisch. Daarbij maakt hij nu ook wel contact met het publiek. Gelukkig, want uiteraard heeft het publiek het liefst dat hij de sterren van de hemel keept en willen we hem ook daarbij steunen.

Ga zo door zou ik zeggen en dan ook bijtekenen en samen met Heracles opschuiven naar een structureel hoger plan!

Succes zaterdag!
00
Pepsels 11:49 13 maart 2011

Ik vind de Poll-stelling niet helemaal juist. Ik had daar zelf nog een andere optie tussen gezet, namelijk: “Ik had altijd al vertrouwen in zijn kunnen, dus daarom een nieuw contract.”
00
piecke 14:05 12 maart 2011

goed bericht hij keept wel een stuk beter als voor de winterstop,
vanavond maar ff singen voor remco.
00