Samuel Armenteros denkt dat er in de laatste acht wedstrijden die nog te spelen zijn dit seizoen een plek bij de eerste negen teams mogelijk moet zijn. “De laatste weken heb ik eindelijk het idee dat het goede gevoel terugkomt bij ons”, zegt Armenteros tegenover Voetbal International. “Twee wedstrijden achtereen gewonnen, goed positiespel, tien doelpunten gemaakt. Toch heeft het me niet echt verbaasd. Wij wisten al langer dat we op de goede weg waren. Een maand geleden verloren we weliswaar van Feyenoord, maar hadden we wél zeventig procent balbezit en speelden aardig.”

Armenteros denkt dat Heracles misschien zelfs de play-offs kan halen. “De laatste acht wedstrijden kijken we niet meer achterom. Als ik het nu bekijk, kunnen we misschien zelfs nog de play-offs halen. Kijk, we wisten dat het vorige seizoen (waarin Heracles zesde werd, red.) moeilijk te evenaren was, maar het linkerrijtje halen is zeker mogelijk.”

Zaterdagavond is Excelsior de tegenstander. “Laat ik het zo stellen: we voelen ons prima en gaan voor de winst, niets anders”, blikt Armenteros vooruit. “Dat verwacht ons publiek wel en dat is terecht. Het zou mooi zijn als we onze derde overwinning op rij pakken. Excelsior is een goede ploeg. Ik denk dat ze zich terug laten zakken en loeren op een tegenaanval.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!