Heracles Almelo heeft de opties in de contracten van Antoine van der Linden en Ben Rienstra gelicht.

Het contract zou van beide spelers automatisch verlengd worden na het spelen van een minimum aantal wedstrijden. De 35-jarige Antoine Van der Linden en de 20-jarige Ben Rienstra staan nu tot de zomer van 2012 onder contract bij Heracles. “We zijn blij dat beide spelers langer bij ons blijven”’aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Antoine is een belangrijke speler met zijn ervaring, hij is niet voor niets aanvoerder. Ben heeft zich uitstekend ontwikkeld en heeft bewezen zijn mannetje te staan als dat nodig is.”

Van der Linden speelt sinds de zomer van 2009 voor Heracles, daarvoor kwam hij uit voor Maritimo, FC Groningen, Sparta Rotterdam , Swindon Town en FC Emmen.
Rienstra speelt sinds dit seizoen in Almelo. Hij speelde in de jeugd bij Meervogels’31, ADO’20,  Ajax en AZ Alkmaar.

Bij Heracles Almelo lopen op dit moment de contracten af van de volgende spelers:
Remko Pasveer, Dennis Telgenkamp, Tim Breukers, Peter Reekers, Mike Te Wierik, Mark-Jan Fledderus, Darl Douglas en Ellery Cairo. Heracles is momenteel in gesprek met Remko Pasveer over contractverlenging en Mark-Jan Fledderus staat in de belangstelling van Roda JC. Nieuwboer vertrekt aan het eind van het seizoen naar HSC’21 en Andrej Rendla is gehuurd van FC Twente.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!