Lerin Duarte komt Heracles Almelo in  het nieuwe seizoen versterken. De middenvelder komt over van Sparta Rotterdam en zal voor drie jaar tekenen. Heracles Almelo had al eerder interesse voor de Spartaan.

De linkspoot wordt de opvolger van Mark-Jan Fledderus. ”De komst van Duarte past in de lijn die Heracles de laatste tijd heeft ingezet. Duarte is een creatieve middenvelder die ook gemakkelijk een doelpunt maakt en in wie nog enorm veel rek zit” aldus Jan Smit tegenover Voetbal International. Duarte brak dit seizoen door met zes doelpunten uit 33 wedstrijden.

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!
martydehoev77 14:50 19 mei 2011

nietgoedkunnenvoetballende Douglas? Welke profclub heb jij gespeeld dan Heraclied? Je snapt nog niet eens dat Duarte een links-half is!! Welkom Lerin !! Forza Heracles
00
Heraclied 10:56 19 mei 2011

deze speler is toch veel beter op de plek van die nietgoedkunnenvoetballende douglas. vejinovic is veel sterker op het middenveld dan duarte! ondanks dat ze duarte halen voor de verkeerde positie een goede investering!
00
Robbert 21:35 18 mei 2011

Roel waarom zou ik TV Rijnmond niet geloven, mede omdat er ook nog steeds niets op de off Heracles site staat dat hij komt! Laat ik voorop stellen dat het een goede zaak is als hij komt, maar laat Jan pas wat naar buiten brengen als hij ook daadwerkelijk getekend zou hebben. Met Platje waren we “op papier” toch ook rond? We weten allemaal hoe het is afgelopen. Straks wil Duarte ook niet verhuizen!
00
RuudHeracles 17:37 18 mei 2011

Ik heb liever vejinovic op de plaats van mark-jan, maar ik denk dat het wel een versterking is.
morgen greuning oprollen!!
00
JTD 17:25 18 mei 2011

goede zaak!
snel, inzicht, een actie en jong
00
snowie 17:05 18 mei 2011

Het is duidelijk wie zijn dag vandaag niet heeft.
Op VI staat inmiddels ook dat Duarte binnenkort zijn contract zal ondertekenen.
Misschien schreeuwt Smit inderdaad soms iets te vroeg, maar het zal mooi zijn als deze speler komt!
00
imkexxhafc 16:16 18 mei 2011

douglas de 2e 😀
00
snowie 15:41 18 mei 2011

http://www.youtube.com/watch?v=8DzCyjCcPyU

Prima speler, met veel snelheid en inzicht.
Ik hoop dat ze hem binnenhalen!
00
komdanjonge 14:55 18 mei 2011

hieft iemand een paar beelden voor me van deze speler?
00
Robbert 15:39 18 mei 2011

Flikker toch op met je beelden, de man is nog helemaal niet binnen!!
00
komdanjonge 15:41 18 mei 2011

flikker zelf op ik magtoch wel vragen of iemand wat beelden voor me heeft zodat ik kan zien wat voor een speler het is. En trouwens dat is de fout van Smit niet van mij.
00
Robbert 15:47 18 mei 2011

Wat heb je aan beelden als het niet zeker is of hij komt! Hou op met die onzin. Smit lult teveel en te vroeg terwijl de zaak nog niet rond is.
00
Roel 19:39 18 mei 2011

Wat weer een negatief allemaal en gelijk weer kritiek op Smit. Hoe kunnen jullie nu weten of hij voor zijn beurt spreekt of niet. Hecht je meer waarde aan een omroep? Gelijk weer de mening klaar. Wees eens wat positiever en wees blij dat een speler als Duarte voor Heracles (3 jr.) komt spelen. Wacht nu eerst maar eens af voordat je een uitspraak doet.
00
braf 14:54 18 mei 2011

Lijkt inderdaad weer gevalletje “Platje” te worden. Hoe onprofessioneel om dit soort uitspraken te doen als je niet eens rond bent. Ook niet echt sterk voor je onderhandelingspositie lijkt me… En dan tekent hij volgende week bij NEC of zo…
00
Robbert 14:51 18 mei 2011

Praat Jan Smit niet voor zijn beurt………??? Op RTV Rijnmond lees ik het volgende:

Heracles Almelo aast op Spartaan Lerin Duarte. De nummer acht van de Eredivisie lijkt uit te gaan van de komst van Duarte, maar Sparta heeft volgens technisch directeur Wiljan Vloet nog geen overeenstemming bereikt met de Almeloërs.

In Voetbal International lijkt Heracles-voorzitter Jan Smit woensdag al uit te gaan van de komst van Duarte. ‘De komst van Duarte past in de lijn die Heracles de laatste tijd heeft ingezet’, aldus Smit.

De 20-jarige middenvelder staat nog tot 2012 onder contract bij de Kasteelclub. Duarte scoorde zes keer in 42 wedstrijden voor Sparta, waar hij sinds 2009 speelt

Wat moeten we hier mee!
00