Willie Overtoom weet het zeker. De spelmaker van Heracles vindt zichzelf rijp genoeg voor een overstap naar een topclub in Nederland, zo laat hij weten in een interview met NUsport magazine.

“Ik weet zeker dat ik nu bij de top drie van Nederland meekan. En als je daar meekan, kun je ook bij Oranje mee.” Overtoom aast op een transfer naar Ajax, PSV of FC Twente in de zomer. “Ik ben niet van plan om Heracles te verlaten voor een subtopper als AZ. Dan zou het niveauverschil tussen mijn oude en nieuwe club te klein zijn om te kunnen spreken van een sportieve vooruitgang.”

“Ik wil graag naar een club uit de top drie of anders naar het buitenland, zodat ik mezelf als persoon en voetballer kan blijven ontwikkelen en op zoek kan gaan naar mijn plafond.” “Via via hoorde ik dat SC Heerenveen, PSV en FC Twente laatst bij Heracles op de tribune zaten. Van die clubs vind ik PSV en Twente interessante opties. Datzelfde geldt uiteraard voor Ajax.”

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!