Nieuweling Lerin Duarte ondertekende dinsdag zijn 3-jarig contract bij Heracles en doorliep de medische keuring met succes. “Ik speelde bij Sparta en dat is natuurlijk ook een mooie club. Maar ik heb alleen nog maar bij Sparta gespeeld en op een gegeven moment wil je toch wel wat anders, je wilt die stap hogerop gaan maken. En voor mijn gevoel is Heracles Almelo een mooie stap”, vertelde Duarte op de officiële website van Heracles Almelo.

Duarte koos ook voor Heracles omdat de club in de Eredivisie speelt. “Elke speler wil in de Eredivisie spelen. Het is toch het hoogste niveau waar je jezelf graag wil laten zien. Maar niet alleen dat. Ik heb ook een goed gesprek met de trainer gehad en Heracles Almelo leek me dus wel een leuke club waar ik bij pas”, vervolgde de Rotterdammer.

“Ik ben een speler die altijd de bal aan mijn voeten wil en dan het spel gaan maken. Mensen voor de goal zetten en eventueel zelf ook nog een doelpuntje meepikken. Mijn favoriete positie is linkshalf of op nummer tien. Ik ga gewoon mijn best doen om een basisspeler te worden en als dat lukt denk ik dat ik op de goede weg ben”, aldus de jongeling, die afgelopen seizoen 33 competitieduels voor Sparta afwerkte en daarin zes keer scoorde.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!