Daryl van Mieghem komt in de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen op proef bij Heracles Almelo. De 21-jarige aanvaller speelt bij zondag Topklasser AFC uit Amsterdam.

“Daryl is een jonge talentvolle vleugelaanvaller die opgevallen is binnen ons scoutingapparaat. Hij zal de eerste week van de voorbereiding meetrainen. Hij zou al eerder op proef komen, maar toen moest hij helaas geblesseerd afzeggen. Daryl zou in mei samen met Wout Weghorst stage lopen. Overigens komt Weghorst niet naar Heracles Almelo. Wij hadden hem aangeboden om bij DETO te blijven spelen en dan op regelmatige basis bij ons te trainen. We vonden hem nog niet rijp voor een contract. Maar ik heb inmiddels begrepen dat hij zijn loopbaan waarschijnlijk bij Willem II voortzet. We beschikken nu over een selectie van 23 spelers en willen er nog drie talentvolle spelers bij halen.”

Filmpje van Daryl van Mieghem 2010-2011: http://www.youtube.com/watch?v=nMwLajO2kHM

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!