Daryl van Mieghem komt in de eerste trainingsweek van het nieuwe seizoen op proef bij Heracles Almelo. De 21-jarige aanvaller speelt bij zondag Topklasser AFC uit Amsterdam.

“Daryl is een jonge talentvolle vleugelaanvaller die opgevallen is binnen ons scoutingapparaat. Hij zal de eerste week van de voorbereiding meetrainen. Hij zou al eerder op proef komen, maar toen moest hij helaas geblesseerd afzeggen. Daryl zou in mei samen met Wout Weghorst stage lopen. Overigens komt Weghorst niet naar Heracles Almelo. Wij hadden hem aangeboden om bij DETO te blijven spelen en dan op regelmatige basis bij ons te trainen. We vonden hem nog niet rijp voor een contract. Maar ik heb inmiddels begrepen dat hij zijn loopbaan waarschijnlijk bij Willem II voortzet. We beschikken nu over een selectie van 23 spelers en willen er nog drie talentvolle spelers bij halen.”

Filmpje van Daryl van Mieghem 2010-2011: http://www.youtube.com/watch?v=nMwLajO2kHM

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
komdanjonge 19:04 17 juni 2011

Ja maar hij is geen echte buitenspeler en ik vind Duarte daar gewoon niet goed spelen en zoals hij zelf ook al aangaf gaat hij voor 10 en linkshalf.maar het zou wel zonde zijn als marko nou weer wissel komt te staan maarja ik zou het wel terecht vinden ik vind het namelijk toch ons grootste talent aleen als hij mag spelen oogt het vaak te nonchalant zoals tegen Groningen bijvoorbeeld.
00
kieft8 18:35 17 juni 2011

Duarte zou eventueel kunnen switchen een beetje met Willy en Marko…
Maar het is juist mooi dat je een linksbenige speler op rechts hebt, dat hebben we toch ook met Everton naar binnen en draaien, hoevaak scoorden Bisseswar of Chadli en vorig jaar Stoch wel niet zo?
00
kieft8 13:05 17 juni 2011

Je hoeft ook niet perse met Douglas te spelen.
—————-Everton-Sammy-Duarte————–
———————–Marko-Willy————————-
————————–Kwame—————————
Looms-Van der Linden-Birger-Breukers/Te wierik(Ik zie liever Te wierik erg goede speler).
————————-Pasveer————————-
Zo kunnen Marko en Willy goed in het spel komen en lekker gaan zwerven als Willy net zo goed voetbalt als vorig seizoen en Marko zich door blijft ontwikkelen weet ik zeker dat we wederom het linkerrijtje halen…
00
komdanjonge 16:41 17 juni 2011

Met te wierik ben ik roerend met je eens!
Aleen duarte moet echt niet rechtsbuiten, volg de jupiler leaqu best wel aardig en komt daar niet goed uit zijn verf. Moet ook steeds naar binnen omdat hij links is nee laat die maar samen met marko uitmaken wie daar komt te staan.

We hebben volgend jaar wel een lekker jeugdige bank en vind dat persoonlijk mooi om te zien.

Telgenkamp 24
Te wierik 19
Ter horst 22
Marko/Duarte 21/20
Rienstra 22
Almuburaki 20
Plet 23
00
hafctom2 23:44 16 juni 2011

heb ff paar filmpjes van hem gezien , lijkt me een goede speler voor ons , die kan nog ver komen , is ook al op stage in duitsland geweest zei een commentator , dacht dat ie bayern munchen 2 zei. verder vond ik dit op de site van afc amsterdam.

Daryl van Mieghem
Rugnummer: 21
Geboortedatum: 5 december 1989
AFC lid sinds: 1996
Vorige verenigingen: FC Utrecht
Favoriete positie: aanvaller
Opleiding: HAVO
Beroep: Student Johan Cruyff University
00
Hendry 00:02 17 juni 2011

Volgens mij zei die commentator Werder Bremen als ik het goed verstond…
00
remyvdbij 18:15 16 juni 2011

voor zover ik weet heeft AFC een uitstekend jaar achter de rug, en daar was deze speler wel belangrijk bij. Misschien dat dit filmpje het even verduidelijkt.
http://www.youtube.com/watch?v=nMwLajO2kHM&feature=related
beetje houtkoop type. snel en maakt graag een actie en scoorde afgelopen seizoen ook nog een aantal keer.
maar lijkt me wel voor de beloften, maar ik kan me een amateur herrinneren die sinds enkele jaren bij ons vast op 10 speelt.
kijken wat het wordt!
Met alle respect voor douglas maar sinds de operatie heeft hij volgens mij geen man meer gepasseerd….
jammer, aan de andere kant, als je douglas niet op rechts heb mis je wel “iets”. Iets wat cairo, rendla of almubaraki niet hebben.
00
komdanjonge 14:44 16 juni 2011

Nog nooit van gehoord.
Zou wel voor de beloften komen anders hadden ze hem meteen wel een contract gegeven.
Maar ik verwacht toch wel dat het bestuur nog een goeie rechtsbuiten haalt, want met douglas doorgaan kan niet langer veels te traag en komt totaal geen dreiging vanaf!
00
Robbert 19:30 16 juni 2011

Niet zo snel oordelen, eerst zien en dan oordelen en laat hem enkele potjes in de oefenperiode meedoen, dan kun je pas finaal oordeel geven. Niet na een trainingsweekje. Kwam Overtoom ook niet van een hoofdklasse club, en kijk nu eens waar hij staat! Deze man is ook nog maar 21 jaar, kan alleen maar beter worden. We zullen zien, wat op You tube staat is nier verkeerd. Maar ik realiseer me ook wel dat het tegen amateurclubs is.
00
komdanjonge 20:24 16 juni 2011

Klopt, je hebt helemaal gelijk, maar net wat je zegt op die beelden was hij toch wel de smaakmaker van dat team en nog eens verdomd snel ook!! en ik heb ook gelezen dat sc heerenveen hem volgde aleen het toch net niet aandurfde.
Ja klopt aleen hij heeft wel hele jeugd bij AZ doorgemaakt,, maar ik vind het een enorm risico als het goed uitpakt is het natuurlijk geweldig gedaan, maar als hij gewoon tekort komt dan hebben we alweer geen gevaarlijke rechtsbuiten.
Aleen 1 denk snap ik nou niet, ALS hij nou gehaald is het dan aleen voor de beloften of doet hij dan ook in het 1ste mee?
00
daanhafc 11:39 17 juni 2011

De beelden die op youtube staan zien er goed uit. al is dit wel bij de amateurs natuurlijk. áls hij gehaald wordt zal dat voor de beloften zijn ga ik van uit. Ik denk dat almubaraki dit jaar de concurrentie met douglas aan kan gaan om de rechtsbuiten positie.
00