De amateurclub AFC Amsterdam, waar Daryl van Mieghem speelde, weet te melden dat de vleugelaanvaller definitief verkast naar Heracles Almelo. De 21-jarige Van Mieghem was de afgelopen 2,5 week op proef in Almelo en ging maandag mee op trainingskamp naar Billerbeck.

De rappe aanvaller liet in de voorbije twee oefenwedstrijden tegen Den Ham en de Almelose Selectie zien over veel talent te beschikken en scoorde twee keer. Daryl van Mieghem heeft een contract getekend voor twee seizoenen met een optie voor nog een seizoen.

“Daryl heeft zich de afgelopen weken bewezen in de trainingen en wedstrijden”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij is een talentvolle aanvaller die bij ons uiteraard de tijd krijgt om zich door te ontwikkelen, te wennen aan de intensiteit van het betaalde voetbal en aan onze manier van spelen. We zijn blij met zijn komst.”

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!