Heracles Almelo speelt komende zaterdag niet het oefenduel tegen AGOVV. Vanwege het blessureleed dat de ploeg van Peter Bosz de afgelopen week trof, kan er s’avonds alleen worden gespeeld tegen het Turkse Ankaragücü. Deze wedstrijd vindt plaats in Tubbergen om 19.00 uur op het veld van TVC ’28.

Peter Bosz licht de beslissing toe op de officiële website van de club: “Op met moment dat we deze voorbereiding planden, in mei, gingen we ervan uit over een fitte selectie van minimaal 26 man te kunnen beschikken”, aldus trainer Peter Bosz. “Dan is het ideaal om de voorbereiding in te delen met wedstrijden die kort op elkaar zitten. Iedere speler kan gedurende de week  in hoofdlijnen hetzelfde programma draaien. Een prima planning in deze periode van voorbereiding, zo vond ook onze inspanningsfysioloog Raymond Verheijen. We hebben echter, om begrijpelijke redenen, momenteel een groep van 24 man waarmee we twee elftallen bemannen. Doordat we nu ook nog eens vijf niet fitte spelers hebben is de spoeling te dun geworden om twee duels op één dag te spelen. Vandaar dat het duel met AGOVV niet door gaat. Vorige week, toen we op vrijdag en zaterdag speelden, misten we drie man door blessures. Dit konden we oplossen door mijn zoon Sonny te laten spelen, die in de hoofdklasse voor WHC speelt. Niet ideaal, maar zo konden we verdeeld over twee wedstrijden, iedere speler z’n wedstrijd aanbieden. Het is belangrijk dat iedereen in de voorbereiding zijn wedstrijdminuten maakt, vandaar de oplossing tegen Cambuur. Maar met vijf geblesseerde spelers kunnen we zaterdag helaas geen twee duels afwerken.”

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!
Thomashafc 17:22 21 juli 2011

Goede beslissing, met 2 wedstrijden op 1 dag met 19 spelers kan het gewoon niet goed gaan ivm nog meer blessures en alles. Maar de wedstrijd ‘s avonds moeten de mannen er vol tegen aan om de 4-0 ondergang tegen Preussen Münster weg te poetsen.
KOM OP HERACLES!
00
RuudHeracles 08:16 21 juli 2011

Tja, dat zat er eigenlijk al aan te komen.
Dan maar vlammen tegen Ankaragücü!
00