Het weer zat dit jaar niet mee tijdens de Open Dag van Heracles Almelo. Het programma moest aangepast worden door de vele regen die naar beneden kwam. Veel attracties en stands werden voor het Polman Stadion afgeblazen. De stands werden voor het afdak van het stadion bij elkaar gezet om iedereen zoveel mogelijk droog te houden.

Nadat de Almelo Cup was gewonnen door de F-jeugd van Oranje Nassau, konden de bezoekers zich langzaam opmaken voor het hoogtepunt van de middag, de spelerspresentatie. Ook dit jaar was die weer in de Griekse sfeer met pilaren en de Romeinse kar. De nieuwe spelers Daryl van Mieghem, Leon van Dijk, Luis Pedrio en Lerin Duarte kwamen het veld opgereden. Na de spelerspresentatie was het de tijd aan de supporters om zich te laten horen met vuurwerk vanuit het uitvak.

Filmpje van het vuurwerk na de spelerspresentatie:

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!