Het weer zat dit jaar niet mee tijdens de Open Dag van Heracles Almelo. Het programma moest aangepast worden door de vele regen die naar beneden kwam. Veel attracties en stands werden voor het Polman Stadion afgeblazen. De stands werden voor het afdak van het stadion bij elkaar gezet om iedereen zoveel mogelijk droog te houden.

Nadat de Almelo Cup was gewonnen door de F-jeugd van Oranje Nassau, konden de bezoekers zich langzaam opmaken voor het hoogtepunt van de middag, de spelerspresentatie. Ook dit jaar was die weer in de Griekse sfeer met pilaren en de Romeinse kar. De nieuwe spelers Daryl van Mieghem, Leon van Dijk, Luis Pedrio en Lerin Duarte kwamen het veld opgereden. Na de spelerspresentatie was het de tijd aan de supporters om zich te laten horen met vuurwerk vanuit het uitvak.

Filmpje van het vuurwerk na de spelerspresentatie:

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
tribaljohn 10:41 30 juli 2011

bron
onlinesoccermanager
00
tribaljohn 10:40 30 juli 2011

Seedorf gaat naar Heracles Almelo
ALMELO – Clarence Seedorf maakte vandaag zijn overstap bekend naar Heracles Almelo. Hiermee zet hij definitief een punt achter zijn carrière bij AC Milan.

Heracles Almelo was op zoek naar een speler voor op het middenveld, Seedorf past goed in dat plaatje. Manager tribal39 was dan ook tevreden met de aankoop van Seedorf: “Hij past goed in de groep” meent hij, “een middenvelder met zijn kwaliteiten kan echt iets toevoegen aan Heracles Almelo.”
00
Robbert 20:23 27 juli 2011

Ik hoorde Gijs Eisink vanmiddag op de radio bij binnenkant paal zeggen dat Heracles slechts € 50.000 over heeft om een speler aan te trekken. Als dat echt zo is dan wordt het gewoon huren. Met dat bedrag doe je niet veel.
00
SiMONHAFC 19:01 27 juli 2011

Ik zou ook wel willen gaan. maar eerlijk gezegt heeft het me het weer ook tegengehouden! Hele dag geregend etc..
00
komdanjonge 11:33 27 juli 2011

Ze moeten denk ik gewoon wat huren van de topclubs en dat hoeven geen topspelers te zijn, maar gewoon spelers die met de beloften mee kunnen doen. En daar is niks ergs aan, want heel veel eredivisie clubs doen dat en wij zijn niet in de positie om zomaar huur spelers aftewijzen. En als ik dan gister die Rendla mee zie doen! Dan is die selectie bij de buren ook wel erg klein zeg, want die Rendla heeft mij nooit kunnen overtuigen.
00
pauperss 11:33 27 juli 2011

Het was geslaagd volgende keer iets anders ?
00
Martijn32 11:08 27 juli 2011

Ik was zelf op vakantie tijdens de open dag, maar ik had toch wel stilletjes gehoopt op nieuwe spelers. Helaas is er niemand gekocht of gehuurd. Er mag wel wat vaart worden gemaakt, want over iets meer dan een week begint het al. De 30 spelers waar Bosz het over had, die komen er denk ik nooit. Ze gokken waarschijnlijk op 26 spelers. Als je dan een paar blessures hebt zoals laatst, dan heb je een groot probleem. Zie aflasting tegen AGOVV. Het verschil is dat je dan geen wedstrijd kunt aflassen en dan wel 2 teams moet hebben. met 19 spelers, waarvan 3 keepers, gaat dat een beetje lastig. Dus er moeten snel spelers worden gehaald. Aussar mag weg bij feyenoord. Jan arie van der heiden mag weg bij ajax, denk alleen dat die teveel geld kost. Je kunt niet altijd maar leven op die talentjes. Als het een keer fout uitpakt, dan kun je zomaar eens heel laag eindigen het komende seizoen en dat zou toch zonde zijn aangezien het nieuwe stadion er nu gaat komen. Van de voorbereiding wordt ik ook nog niet echt vrolijk 2-2 cambuur 4-0 verlies preussen munster.
00
Robbert 15:04 26 juli 2011

@ Eddy het vertrek van Fledderus zie ik ook als een groot gemis. Al realiseer ik me ook dat MJF het laatste 1,5 seizoen bij ons pas op stoom is gekomen. In zijn eerste seizoen heb ik niet veel van hem gezien door de blessures. Verder liep het team onder Verbeek zonder MJF en met Marko op zijn plaats ook goed. Dus Marko heeft van mij nog steeds krediet. Ik vind wel dat hij meer “kerel” moet worden en daardoor moeilijker van de bal gezet kan worden. Veel in de sportschool zitten Marko, want voetballen hoeven ze je meer te leren.

Of Heracles hem heeft laten gaan betwijfel ik. Hij was transfer vrij, kon daardoor flink handgeld vragen en zijn makelaar zal er ook niet slechter van zijn geworden. Bovendien was hij toe aan wat anders hoor ik hem zeggen. Ja dan rest alleen hem een hand te gegeven en succes te wensen, behalve in de twee wedstrijden tegen ons, maar dat mag duidelijk zijn.
00
Eddy 13:37 26 juli 2011

Het was inderdaad kl*weer, maar dat kon mij er niet ervan weerhouden om bij dit jaarlijkse evenement niet aanwezig te zijn! Haasten om op tijd voopr de spelerspresentatie terug te zijn van de camping, maar heb onze helden door de Griekse entourage binnen zien komen om 10 over 4. één voor één

Ik had, misschien tegen beter weten in hoor….., toch gehoopt dat Smit & Co. er nog in waren geslaagd een “onbekende” trojaan op de kar naar binnen te slepen, maar als gezegd……het bleek weer eens tegen beter weten in!

Ik ben helaas niet bijster positief voor komend seizoen! Niemand hoeft mij te zeggen dat er praktisch niets is gewijzigd in de selectie. Heb al eerder aangegeven dat het “laten gaan” van Fledderus, die nog een echte ouderwetse verbindingsspeler is die niet schuwt de mouwen op te stropen en longen uit het lijf te werken, een grove aderlating zal blijken te zijn! ik hoop dat ik het mis heb, maar we hebben nu van alles hetzelfde op het middenveld, klein van stuk, balletje in de voet, misschien op Ben Rienstra na, waar ik dan wel weer een toekomstige parel in zie!!

We zullen in mijn ogen moeten versterken met 1 middenvelder, type Fledderus, NEEEEEHEEEE Marko is een heel ander type dan MJF zal blijken, OF……… hij verandert van “mooie, technische speler die er nog niet helemaal is in een keihard voor het team werkende verb. speler. Daarnaast verdediging min. 2 erbij! 1 voor de concurrrentie (Looms) en de ander voor misschien wel directe basisklant (pos. Breukers) Helaas L. van Dijk is er nog niet en Mike zie ik toch liever ( als stand-in) achter Birger (positie van Reekers afgelopen 2 jaar)

Maar goed…..over 2 weken begint competitie tegen RKC en hebben we er min. 2 eredivisie waardige spelers bij die ookm zo de basis in kunnen en logenstrafty Marko mn woorden!
00
Andere Hans 12:54 25 juli 2011

Rene vak D:

Tijdens de spelerspresentatie zat de hoofdtribune weer geheel vol en richting vak Q
was het ook behoorlijk druk.
Kortom gezien het k..weer vond ik de belangstelling nog niet eens tegen vallen, dus
chapeau voor ons supporters.
‘t Is jammer voor de organisatie met de vele vrijwilligers en voor ons natuurlijk maar
je kunt altijd proberen er iets van te maken, ons is dat zeker wel gelukt.
00
rene vak D 10:08 25 juli 2011

Blijkbaar was de open dag niet interessant, of beter gezegd helemaal verregend.
0 reacties of vragen.

Zal eerlijk bekennen dat ik dit jaar voor het eerst sinds jaren niet ben geweest, maar als ik de beelden een beetje kan bekijken was ik zeker niet de enige. Het weer hield mij ook deels tegen, maar ook het standaard verhaaltje altijd bij de spelerspresentatie, wordt een beetje eentonig!! Tijd voor iets nieuws !!!

Misschien straks in het nieuwe stadion over 2 jaren een keer anders uitpakken!!

Heeft men het btw nog gehad over posities die versterkt moeten worden?
00