Everton Ramos da Silva zou in de belangstelling staan van een Griekse en Russische club. Dit meldt Jack van Gelder vanavond in Studio Voetbal. Om welke club het gaat is niet bekend. Eerder werd de Braziliaan al in verband gebracht met PSV, maar dat werd later ontkracht door technisch directeur Marcel Brands. Vandaag zou er weer een delegatie op de tribune hebben gezet van PSV.

Hoe betrouwbaar dit is moet nog maar blijken, maar dat de geruchtenstroom rond Everton Ramos da Silva toeneemt is duidelijk. De aanvaller heeft nog een doorlopend contract t/m medio 2013 in Almelo. Indien een club serieuze interesse zou hebben zal er flink in de buidel getast moeten worden.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
Nike Air Foamposite One 17:53 19 januari 2013

Absolutely indited content material, Really enjoyed looking through.
00
Sorbo 21:32 19 augustus 2011

Ik geloof niet dat je noch voor Everton, noch voor Armenteros 3 miljoen kan vangen. Je mag blij zijn met 1.5 tot 2.
00
Henkuh 22:50 15 augustus 2011

Loat maar goan ! En Plet verder laten ontwikkelen !

offtopic Platje in topvorm…………………….
00
PeterD 21:01 15 augustus 2011

Bij het programma voetbal international zeiden ze “de bobo’s van PSV zaten er niet voor Everton maar voor Armenteros
00
Robbert 21:16 15 augustus 2011

@ PeterD dat heb ik vanmorgen om 9.45 uur jullie al voorspeld. Lijkt mij een veel meer voor de hand liggende optie te zijn.
00
Truus 21:41 15 augustus 2011

5 miljoen,en dan breng ik hem achter op de fiets naar Eindhoven!!

Niet dat ik van hem afwil,maar het is gewoon een mooi bedrag!!
00
Robbert 22:05 15 augustus 2011

Nauw Truus voor 3 miljoen doet Jan Smit er ook direct een strik om, let maar eens op.
00
Tk 15:58 15 augustus 2011

Ik zou het jammer vinden als hij naar zo competitie zou vertrekken. Ik gun hem een mooiere competitie of club in de eredivisie. Maar heb liever dat hij blijft.
00
Alfred 15:27 15 augustus 2011

Jammer maar beter voor de club.
Zoals Johan Derksen zou zeggen: ‘Anders loopt ie straks gratis de deur uit…’
00
DK 15:05 15 augustus 2011

Inderdaad Robbert, maar gelukkig besteed Heracles Almelo (de site zelf) er wel de nodige aandacht aan. Dat wil niet wegnemen dat ik het van de zotte vindt dat er tot op heden nog steeds niets aan is gedaan.
00
DK 12:17 15 augustus 2011

Het is Everton van harte gegund!

off:

Belachelijk dat er niets word vermeld op de site rondom het overleiden van ons oud coach Frits Korbach, rust zacht
00
Robbert 14:31 15 augustus 2011

Mogelijk waren de beheerders van deze site toen (1999 tot 2001) nog geen Heracles supporters @ DK en kennen ze Fritz alleen van naam.

Even een moment van aandacht voor Fritz zou toch niet al teveel moeite zijn?
00
marvinbingo 11:51 15 augustus 2011

Bron Soccernews

Keller mag transfervrij vertrekken bij chaotisch Xamax

Sander Keller heeft tot op heden weinig leuke herinneringen aan zijn nieuwe club Xamax Neuchâtel. De Zwitserse club is overgenomen door een miljardair uit Tsjetsjenië, maar tot op heden gaat het erg slecht met de ploeg. Zo werd de gehele technische staf ontslagen en staat Keller niet eens ingeschreven voor de Zwitserse competitie.

“Na de eerste drie speelronden had het team al acht tegengoals. Ja, stiekem had ik wel gehoopt dat mijn perspectief zou verbeteren”, begint Keller over zijn merkwaardige ervaring. “Maar de club heeft mij niet ingeschreven, dus ik mag niet eens in competitieverband voor het team spelen. Nog steeds train ik volwaardig mee met de A-selectie, ook onder de nieuwe hoofdtrainer Joaquín Caparrós. Een goede man, hij vertelde eerlijk dat ik niet tot de spelers behoor waarvan hij gebruik kán maken.”

Keller mag transfervrij vertrekken ondanks een doorlopend contract. “Er is her en der door wat clubs geïnformeerd. Zaak is nu om contact te leggen met de beleidsbepalers van Xamax. Om te horen wat nu precies mijn status is. Alleen is dat is niet zo makkelijk, niet iedereen is even makkelijk bereikbaar… Met de trainer heb ik hierover gesproken, hij heeft gezegd dat-ie zou helpen.”
00
Slaatje 11:30 15 augustus 2011

Ik zou het erg jammer vinden als Everton zou vertrekken, omdat hij toch bijna een ‘jongen van de club’ is, maar ik gun het hem wel van harte.
Onze duurste aankoop ooit heeft echt voldoende rendement opgeleverd.
Als hij weggaat hoop ik dat Heracles een grote zak geld krijgt, zodat de selectie in de breedte uitgebreid kan worden.
00
Robbert 09:47 15 augustus 2011

Ik zie Effie niet naar PSV vertrekken. PSV zoekt een balvaste spits een aanspeelpunt die de opkomende middenvelders kan bedienen en ook nog kan scoren. Effie is alles behalve balvast, dat hebben we onder Brood en Heerkens wel gezien. Verbeek heeft hem op het goede spoor gebracht door hem linksvoor te laten spelen, niet als een traditionele buitenspeler met het kalk aan de schoenen, maar als een linksbuiten die vaak in de spits opduikt. Daar heeft PSV al iemand voor in de persoon van Dries Mertens. Dus PSV is een kul verhaal. Ik zou me wel kunnen voorstellen dat ze met belangstelling kijken naar de verrichtingen van Armenteros. Daarvan vermoed ik dat ze die, op dit moment, nog niet goed genoeg voor PSV vinden, daarom dat ze vermoedelijk achter Matavz aan zijn.

Effie zie ik nog wel naar de Rus gaan, daar zijn ze gek op Brazilianen en geld is daar geen probleem.
00
rene vak D 08:45 15 augustus 2011

Ik zie Everton wel graag vertrekken, puur om het feit dat hij nu nog een goede transfersom opbrengt. Als er dan voldoende geld is kan dit gebruikt worden voor de uitbreiding van de selectie wat zeer hard nodig is.
Wat mij gisteren wel goed deed was dat Rienstra de plek van Maertens zeer knap opvulde. Als daar bij komt dan Van der Linden en heel misschien Looms weer terug komt (zij zijn zeker beter dan Ter Horst respectievelijk Jallo) dan staat voorlopig de verdediging weer.
Spitsen zijn er genoeg, zeker met Plet die steeds beter gaat voetballen en misschien ook wel Luis Pedro. Daarnaast kan Duarte ook op meerdere positie opgesteld worden, geen probleem. Misschien dat Everton deels gemist gaat worden en heeft zeker een neusje voor de goal, maar hij heeft ook hele slechte wedstrijden gespeeld en geen pepernoot raakte, zo ook vorig seizoen. Het waren ook Armenteros en Overtoom die vorig seizoen veel scoorden en niet alleen Everton.
Ik hoop alleen dat Bosz heeft ingezien dat onze goede vriend Douglas steeds meer tekort komt, hij zal zijn leuke wedstrijden nog wel spelen, maar wel steeds minder. Inzet goed, effectiviteit zeer laag. Sneller wisselen Bosz de volgende keer!! Met Plet bracht je toch meer paniek bij Nac en ook Duarte viel wederom goed in. Ik zie Vejinovic het ook moeilijk krijgen opnieuw. Duarte straalt bij mij veel meer uit.
Pasveer wederom goede wedstrijd gekeept!!

Laat de duiten maar komen PSV, jullie hebben er blijkbaar zat van.
00
BHH 00:51 15 augustus 2011

@braf

Ik zie niet in waarom Armenteros op de positie van Effie kan spelen. Dan kun je Plet in de spits zetten!
Liever zie ik hem niet weggaan, maar gun het Everton dubbel en dwars!
Laten we afwachten wat er gebeurd!
00
braf 23:10 14 augustus 2011

In denk dat t voor Everton misschien wel een goed moment is nu te verkassen. Een (mooie) transfer heeft hij wel verdiend. Voor Heracles zou t ook beter zijn denk ik, goed voor je imago als ‘opleidingsclub’. Dat helpt ook nieuwe talenten aantrekken, waar ik Lerin Duarte een goed voorbeeld van vind. Hij mag van mij de kans krijgen als Everton gaat. Voor het geld kunnen ze zich in de verdediging en voor de breedte versterken zodat er ook voldoende is voor 2 teams. Al met al is een transfer van Everton een goede stap voor hem en Heracles, mits er een miljoen of 3 voor neergeteld wordt, op zijn minst. Ik denk dat Lerin die plek moeiteloos opvuld en ook zijn waarde binnen een jaar flink zal kunnen opschroeven.
00
Marko 06:47 15 augustus 2011

Ik ben het helemaal met je eens, zodra een club een paar miljoen op tafel leggen dan moet je Everton verkopen. En ik ben ook bang dat Overtoom ook snel weg is
00
Sander 23:07 14 augustus 2011

Beter gaat ie niet weg,
Kunnen m nu best goed gebruiken!
00
Robbert 23:20 14 augustus 2011

Het is betaald voetbal anno 2011 Sander. Als een Rus flink wat duiten wil neertellen dan gaat hij, hoe jammer het ook voor ons is. Als dat geld vervolgens weer goed geinvesteerd wordt dan zijn we goed bezig, daar reken is tenminste op! Betaald voetballers zijn passanten, het is big business en Heracles kan alleen maar groeien door te verdienen aan transfers. Niet van je (met alle respect) 100 eurotjes voor jouw seizoenkaart. Effie verdiend een transfer en Heracles ook, en wij als supporters moeten helaas lijdzaam toezien.
00
Henkuh 09:44 15 augustus 2011

Zoals aangegeven zijn zaakwaarnemer was vorige week in Almelo…….
00
Han 21:38 17 augustus 2011

Als iemand als werknemer een beter betaalde baan kan krijgen dan gaat tie toch ook.
Als everton een goede club in rusland of griekenland kan krijgen zie ik het als een sportieve verbetering.
Natuurlijk kunnen we een speler zoals everton missen maar zoals Robbert al zei voetballers zijn passanten.
00