De delegatie van PSV die zondag aanwezig was bij het duel Heracles Almelo – NAC Breda was niet gekomen voor Everton Ramos da Silva maar voor Samuel Armenteros. De Zweed is een goede optie om bij PSV het spitsenprobleem op te lossen na het vertrek van Marcus Berg en Danny Koevermans, aldus Voetbal International.

De spits van Heracles is een vaste waarde en is opgevallen door de Eindhovenaren. Eerder werden Mounir El Hamdaoui, Tim Matavz en Dmitry Bulykin genoemd als nieuwe spits van PSV. De vraagprijs en salariseisen van deze spitsen zouden een struikelblok zijn.

Sponsoren

Reacties (43)

Reageer nu!
uggs laarzen outlet 20:09 10 december 2012

I am really impressed along with your writing talents and also as} with the structure for your weblog. Is this a paid subject or did you customize it yourself? Either way keep up the excellent high quality writing, it’s rare to look a great weblog like this one these days..
00
Remco 23:47 17 augustus 2011

Als ruiz van onze buren naar de spurs verkast gaat de boel pas echt lopen, twente zoekt dan een nieuwe spits waarschijnlijk assaidi ( ik weet het, het is al vaker gezegd ) of ze zoeken nog verder, wat andere clubs weer nerveus maakt want misschien staat hun topper wel in de belangstelling, ze doen dan paniek aankopen en armenteros kan naar psv, als everton ook weggaat wil je (lijkt mij) daar ook weer een vervanger voor en zo krijgt men de bekende ketting reactie.
En zoals robbert al zei, je moet maar eens kijken wat er op het laatste moment nog ver- en aangekocht wordt.

Verbeter me aub als ik iets zeg wat niet klopt.
00
Sorbo 20:50 17 augustus 2011

Het klopt wel dat Derksen graag de boel een beetje opstookt. Wat alleen waar is in dit hele relletje is dat de scout van PSV wel degelijk aanwezig was bij Heracles Almelo. Ik vraag mij wel af of Armenteros het niveau aan kan bij PSV. Begrijp mij niet verkeerd, Armenteros is geen slechte voetballer maar het niveau bij PSV ligt toch wel een niveau hoger dan bij ons.
00
Martin 20:37 17 augustus 2011

Gelukkig maar dat Armenteros op het ogenblik nog geen pepernoot raakt!
00
Robbert 20:35 17 augustus 2011

Let op mijn woorden, als Matavz verkocht wordt dan zijn wij Armenteros kwijt. Als daar een goede prijs van ca. € 3 miljoen tegenover staat heb ik er vrede mee, voor veel minder (denk aan de helft) zou zeer teleurstellend zijn. We zullen zien, nog 14 dagen te gaan, het worden spannende dagen. Het kan zelfs nog op woensdag 31 aug. om 23.50 uur.
00
ilonk 20:10 17 augustus 2011

Ik denk niet dat johan het mist heeft. Waarom zit brands zowel uit tegen rkc als thuis tegen nac op de tribune terwijl psv niet tegen heracles hoeft te spelen voorlopig.
00
Sorbo 19:20 17 augustus 2011

Ondertussen blijft het op de website van Heracles Almelo opvallend stil. Jan Smit ontkent in alle toonaarden dat er belangstelling is voor deze speler(s). Wat ik mij afvraag is hoe Johan Derksen er dan bij komt. Hij heeft veel connecties dus het lijkt mij wel een beetje vreemd als hij dit verhaal uit zijn duim zou hebben gezogen.
00
Truus 19:42 17 augustus 2011

Sorbo,hij zuigt wel is wat vaker uit z’n duim!!
00
pauper 13:12 17 augustus 2011

ik vermoed tim bakens
00
tommy 03:36 17 augustus 2011

word er eigenlijk nog een minuut stilte gehouden aanstaande wedstrijd ter nagedachtenis aan fritz korbach?
sterkte aan de familie E.D.
00
Truus 19:38 16 augustus 2011

En hoe zit het met de contracten?,hebben ze ook clausulles er in staan??

Wie het weet mag het zeggen!
00
Sorbo 18:56 16 augustus 2011

Waarom gonst het van de geruchten? Zelfs Derksen had het er over. Jan Smit ontkent in alle talen. Wie spreekt er nu de waarheid? Ik geloof niet dat ze per speler er meer dan 2 miljoen voor kunnen vangen. Stel ze krijgen uiteindelijk 3 tot 4 miljoen voor de spelers, ik geloof niet dat Smit dan een nieuwe speler gaat aanschaffen. Hij gaat er vast en zeker vanuit dat Peter Bosz er wel een mouw aan weet te passen. Jan Smit is goed met pecunia maar hoe lang zal dit gokken goed blijven gaan? Blijven denken dat we het met zo een smalle selectie wel redden????

Ik ben heel benieuwd hoe dit allemaal verder zal gaan.
00
Komdanjonge 17:51 16 augustus 2011

@BRRR
Als jij over de transfers ging dan zouden we nooit mooie klappers maken, je gaat je beste spelers toch niet voor 1,5 miljoen verkopen!
00
BRRR 10:57 17 augustus 2011

Ik ga (gelukkig voor jou) niet over de transfers en ik zeg ook niet dat ik ze voor dat bedrag zou verkopen.
Het is echter wel het geval bij onze club. Dat is het beleid wat wordt gevoerd en we moeten toegeven dat het voorlopig niet slecht heeft uitgepakt. Alle spelers die we hebben zijn transfervrij gehaald, zelf opgeleid of voor een relatief klein bedrag gekocht.

Als we in 2 competities willen meedraaien, dan moeten er spelers bij komen. Geld is er niet. Dus zal bij het eerste de beste serieuze bod verkoop worden overwogen om zodoende 4 of 5 aankopen te kunnen doen vanuit Jupiler League, Topklasse of beloftenteams van andere clubs. NL’se clubs gaan echt geen gigantische bedragen betalen voor onze spelers. Hoe jammer ook. Misschien een Russische club. Daar lijkt geld geen rol te spelen.

Een andere mogelijkheid is terugtrekken van het belofteteam en geen spelers verkopen. Zou wel erg jammer zijn met het oog op de ontwikkeling van jonge spelers.
00
Thomas 17:04 16 augustus 2011

Scheelt dat we nog steeds 23 spelers hebben voor 2 elftallen, dit is echt te gek voor woorden..
00
rudiee 17:04 16 augustus 2011

voor minimaal €18 miljoen de deur uit.
00
martijn 15:56 16 augustus 2011

1,5 miljoen voor everton en armenteros vind ik wel heel weinig. Gewoon wat hier boven ook werd gezegd veel vragen en als ze het niet willen blijven ze lekker nog een jaartje bij ons en dan verkopen we ze in de zomer volgend jaar. Als ze dat niet doen moeten ze wel de contracten verlengen anders lopen ze gratis de deur uit. Kijk NEC ik weet niet voor hoeveel ze cillessen hebben gehaald, maar volgens mij kwam hij uit de eigen jeugd. Ajax biedt 2,1 miljoen volgens voetbalprimeur en nec gaat niet akkoord. SMit was allang akkoord gegaan. Cillessen is een goede keeper, maar hij is hooguit 3 miljoen waard en dat vind ik eerlijk gezegd al veel. Dus gwn veel eisen voor effie en armenteros en anders niet laten gaan. Zeker ook niet op de laatste dagen laten gaan. En wat ILONKhierboven zegt, daar ben ik ook wel een beetje bang voor, dat als er niemand weggaat er ook niemand komt.
00
TK 15:30 16 augustus 2011

@BRRR ik denk dat je voor everton wel makkelijk meer dan 1,5 kan krijgen. Everton heeft afgelopen 2 seizoenen in totaal iets van 29 doelpunten gemaakt. Beerens heeft bijna het hele seizoen op de bank gezeten. Toen beerens nog speelde was hij ook veel meer waard dan 1,5 maar dat kun je op dit moment niet voor hem vragen maar wij zeker wel voor everton.
00
ilonk 13:51 16 augustus 2011

@martijn. Javdh was een gerucht en zekers niet waar, want hij kan alleen gekocht worden en dat geld hebben we niet. Nu weet ik niet hoe serieus keller was, maar neem aan dat omroep almelo toch wel wat meekrijgt en hij is transfervrij en past beter in het beleid van heracles. We wachten af, maar het duurt zo lang en als ik hoor dat smit nu weer zegt welliswaar met een lach van we hebben rienstra dus niemand nodig ben ik bang dat er niets bijkomt. Dan moeten we uit de beloftencompetitie anders gaan we het niet redden.
00
BRRR 13:34 16 augustus 2011

Even lezen Roy……..zie de laatste zin.

Tuurlijk zou ik ze ook liever houden, maar als eer een speler verkocht kan worden voor 1,5 miljoen, doen ze dat. Dat weet ik heel zeker.
00
Komdanjonge 14:22 16 augustus 2011

Haha ze gaan Armenteros en effie echt niet verkopen voor minder dan 2 miljoen hoor en terecht ook, minimaal 3 miljoen want ze zijn beter dan Immers en verhoek die 1 jaartje pas goed voetballen en daar wordt ook gewoon 5 miljoen voor gevraagd dus Smit moet gewoon zoveel mogelijk vragen en anders houden we ze gewoon, want we hoeven ze niet perse te verkopen ookal zou ik het niet erg vinden als Samuel weg zou gaan. Plet kan hem namelijk wel vervangen denk ik hij heeft net als Samuel vorig jaar eerst 1 jaar kunnen toekijken en hij mag het dan nu laten zien.
00
BRRR 14:32 16 augustus 2011

Precies…Daarom worden de spelers die jij noemt ook niet verkocht. Men vraagt veel teveel.

Het beleid van Heracles is gericht op jonge en “goedkope” spelers een kans bieden. Zie de versterkingen van de laatste tijd. Duarte, Pedro, Van Mieghem, Te Wierik, Bruns, Vejinovic, Ter Horst, Rienstra enz. Wanneer 1 van de spelers verkocht kan worden voor een bedrag van ca. 1,5 gaat hij echt. Daar hoort ook Armenteros bij. Die kwam ook gratis binnenwandelen op voorspraak van Verbeek.

Voor een dergelijk bedrag kan Heracles een stuk of 4 a 5 spelers aantrekken in de categorie Rienstra en Duarte.
00
Roy vak R 13:22 16 augustus 2011

@BRRR,

als ik het goed begrijp wil jij dus 2 voor heracles zeer belangrijke basisspelers, die nog een contract hebben tot 2013, laten gaan voor 1,5 miljoen pp ?

De vergelijking met Beerens gaat al helemaal niet op, want hij kan niet al te goed overweg met Ron Jans, en is ook geen basisspeler meer bij Heerenveen en mag weg van de club…!!!

Blij dat jij niet over de transfers gaat in Almelo… 😉
00
martijn 12:33 16 augustus 2011

Dan houden ze zich wel heel stil, want van der heiden gaat waarschijnlijk naar heerenveen. Dus ben benieuwd of ze er achter de schermen wel mee bezig zijn. Zou me niets verbazen als ze met hele andere spelers bezig zijn.
00
ilonk 12:14 16 augustus 2011

Ja ado en de graafschap willen hem ook, maar als het verhaal klopt is heracles ook al bezig en aangezien ze niks naar buiten brengen zou het kunnen dat hij nog naar ons toekomt hopenlijk. Tegen ado en de graafschap kunnen we toch wel op. We hebben met de 6e en 8e plaats toch wel een betere uitstraling gekregen tenzij keller niet op kunstgras wil spelen dan houdt het op. Swinkels vind ik persoonlijk wel een tweede optie, maar ben nog niet helemaal overtuigd en heb liever keller en zolang we niks verkopen kun je swinkels ook niet halen, want die is aanvoerder bij willem 2 en die is niet gratis op te halen.
00
rr 11:58 16 augustus 2011

Smit en Hoogma hebben de laatste jaren een goed aankoopbeleid gehad en ik ga er van uit dat dat dit seizoen weer gebeurt. Hoop alleen dat als er wat verkocht wordt dit snel gebeurt zodat we ook tijd hebben om wat terug te kopen. Hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt. De meeste goede spelers zijn al verkocht. Belangrijkste is dat ze spelers halen die het gras op willen vreten.
Een speler als keller zou voor ons leuk zijn maar daar is Ado en de Graafschap ook al mee bezig.
Ik zeg Swinkels van Willem 2 halen. Gifkikker die ook nog eens goed kan koppen.
00
Nick 11:32 16 augustus 2011

Armenteros is vervangbaar, net zoals Everton. We zitten niet ruim in de spelers, maar als Heracles voor deze 2 spelers pakweg 5 miljoen (in totaal) kan krijgen, zeg ik; doen!

Uiteraard is Heracles op dit moment zonder dat wij dat weten in gesprek met spelers en op zoek naar spelers. Bepaalde spelers willen zelf misschien wel, maar zal een transfersom moeten opleveren.

Met de verkoop van Everton en Armenteros is misschien dus ook het halen van een drietal spelers wel mogelijk. Laten die spelers bij elkaar een miljoen kosten, heeft Heracles 4 miljoen verdiend.

Dit seizoen gewoon 15e eindigen, dan maar een wat minder seizoen. Over 2 jaar een nieuw stadion, hogere begroting en meer geld voor Heracles, en kunnen we dan een stabiele middenmoter worden.

De reacties hierboven zijn grotendeels maar kort door de bocht.
00
BRRR 12:33 16 augustus 2011

Die gaan echt geen 5 miljoen opleveren. Ik denk zo’n 1,5 miljoen p.p. (zie bijvoorbeeld Beerens van Heerenveen naar AZ). Misschien als er inderdaad een Russische club voor Everton komt zal het iets meer kunnen zijn.

Ik kan me voorstellen dat of Everton of Armenteros wordt verkocht bij een goed bod. Beide verkopen lijkt me niet bepaald handig.
00
BRRR 10:59 16 augustus 2011

Als PSV zich meldt is Armenteros weg. Hij gaat echt geen 3 miljoen opleveren hoor. De helft komt eerder. Hoe jammer het ook is…
00
Romano 09:19 16 augustus 2011

hebben jullie de tweet van armenteros gezien? dit is wat hij schrijft

For all the specualtions. No I have not heard anything regarding a transfer from psv. And yes I’m still a heracles player with 2 years left!
00
Komdanjonge 10:21 16 augustus 2011

Die spelers neem ik niet serieus meer, als ze morgen komen met een zak geld is hij weg, dus als je dat gaat geloven ben je wel erg naief.
00
Robbert 10:40 16 augustus 2011

Dat bedoel ik, betaald voetballers zijn passanten en ook hij wil zich, in een zo kort mogelijke tijd, financieel onafhankelijk spelen. Daar kan ik ze geen ongelijk in geven. Dus deze tweet is eigenlijk een farce.
00
Komdanjonge 23:14 15 augustus 2011

Voor 3 miljoen verkopen!
Plet kan hem wel opvangen, valt elke week sterk in.
00
martijn 22:49 15 augustus 2011

Tuurlijk Ilonk, er moet snel een verdediger gekocht worden. En wat Robbert zegt klopt natuurlijk ook. Op dit moment is er geen geld, dus ze zullen eerst moeten verkopen, voodat er wat gekocht kan worden, maar hoop eigenlijk, dat everton en armenteros blijven en dat ze dan transfervrij nog 2 spelers kunnen halen. Bijvoorbeeld dan die keller, waar ikhem bij Utrecht eigenlijk nooit zo goed vond.,
00
ilonk 22:38 15 augustus 2011

je zegt het martijn grapte. Het kan zo zijn, maar smit moet je niet altijd serieus nemen. En eigenlijk vind ik nog steeds dat die verdediger snel gehaald moet worden, want zul je zien dat rienstra straks geblesseerd raakt.
00
martijn 22:29 15 augustus 2011

Neej Ilonk,

De heer Smit grapte meteen al, we hebben de nieuwe centrale verdediger al in huis. Dus er hoeft er geen 1 te komen. Nou deed Rienstra het gisteren fantastisch en kunnen ze rustig op zoek naar een goede verdediger, maar als everton en armenteros ook weggaan, moet je ook nog 2 spitsen halen. Dan moet je dus nog 4 spelers halen, en dan wordt het lastig> MAar ik hoop gwn dat ze blijven.
00
martijn 22:26 15 augustus 2011

JA Ilonk,

Dat heb ik hem al ergens voor de grap horen zeggen. Nou we hebben de nieuwe centrale verdediger al in huis, namelijk Rienstra. Er zullen heus nog wel spelers komen mag ik hopen, maar het duurt wel lang, en stel dat je everton en armenteros verliest, dan moet je in 1 keer naast 2 verdedigers ook nog 2 spitsen halen. Scheelt dat je dan wel meer geld hebt, maar dat wordt nog wel een klus. En die zijn dan ook niet op elkaar ingespeeld. Ik hoop dat ze beiden blijven
00
ilonk 22:19 15 augustus 2011

Ik lees alleen dat smit zei dat hij niet hoeft te verkopen, omdat ze een sluitende begroting hebben en dat de tweede helft aantoonde dat ze nog steeds allemaal goed kunnen voetballen. Ik lees niets over dat hij geen nieuwe spelers wil.
00
Robbert 22:43 15 augustus 2011

Wat Jan nu roept is blufpoker. Jan wil wel degelijk nu oogsten na een uitstekend seizoen en veel goals van onze zijde. Heracles heeft met 65 goals voor een top seizoen gedraaid. Everton, Armenteros en Overtoom waren goed voor 37 doelpunten, natuurlijk wil Jan maar al te graag nu verkopen. Het liefst 1 maar als de prijs goed is ook wle twee spelers. Ik kan Jan daar geen ongelijk in geven, maar hij moet nu niet zo schijnheilig doen alsof hij niets hoeft te verkopen. Ik zal het sterker vertellen, hij moet nu wel verkopen anders kan hij gewoon onze selectie niet op nivo krijgen, dat zijn volgens mij de feiten.
00
jan 08:53 16 augustus 2011

Ja, en. Wat is er mis mee om spelers te verkopen die geld op pleveren. Daar gaat het toch om. Reacties hier zijn weer behoorlijk suggestief richting Jan Smit. Het is gewoon een politiek spelletje.
00
martijn 22:17 15 augustus 2011

Ik hoop niet dat everton en armenteros weggaan, maar ben er wel bang voor. Net wat Robbert zegt, als Smit eurotekens ziet, dan is Smit al snel om. Smit roept nu ook alweer dat het de 2de helft tegen nac erg goed ging en dat er niet zo’n haast is met nieuwe spelers. Ik hoop dat de heer Smit ook in de gaten heeft, dat er al behoorlijk wat gele kaarten zijn gepakt in deze 2 wedstrijden, dus dat we ook wel met schorsingen te maken krijgen. Dat is nu nog geen groot probleem, maar volgende week beginnen de beloften ook, en dan komen de problemen. Dan zullen er nog geen schorsingen zijn, maar een paar blessures en het gaat mis.
00
Robbert 22:08 15 augustus 2011

Dak kun jij hier wel roepen, maar let op mijn woorden, als Jan Smit de miljoenen € in zijn ogen krijgt is iedereen te koop. Voor € 3 miljoen zet hij Samuel in de uitverkoop.
00
Paupertje 22:04 15 augustus 2011

armenteros moet ook gewoon zoals bij everton blijven!
00