Het ziet er naar uit dat Heracles zijn heil gaat zoeken bij de topclubs in Nederland. Er gingen verhalen de ronde dat Jan-Arie van der Heijden en Sander Keller de blessure van Birger Maertens zouden opvangen.

Nico-Jan Hoogma geeft tegenover Voetbal International aan dat er geen geld is. Er was wel degelijk interesse in Sander Keller, maar met het huidige budget is hij gewoon niet haalbaar. “Aan hoge salariseisen kunnen wij niet voldoen. We hopen dat er komende week bij Ajax, FC Twente en PSV nog een jonge speler vrijkomt voor wiens ontwikkeling het goed is dat hij meer aan voetballen toekomt. Daarbij zijn we wel kieskeurig, want we hebben inmiddels zelf ook een heel aardig niveau bereikt”, aldus de algemeen directeur.

De komende dagen traint de Fransman Cédric D’Ulivo mee. Hij laat bij vlagen zien dat hij goed kan voetballen, maar na een training is nog niet te beoordelen of dit de gewenste versterking is.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!