Heracles heeft nog één dag om zich te versterken met spelers van andere clubs. De “transferwindow” sluit vandaag en vanaf morgen is het dus alleen nog maar mogelijk om spelers aan te trekken die niet onder contract staan bij een andere club.

Er zijn een aantal namen voorbijgekomen, maar niets wijst er op dat er nog wat gaat gebeuren. De transfermarkt ligt op zijn gat en er lijkt ook totaal geen beweging in te komen. De enige spelers die de afgelopen periode concreet in beeld waren, zijn Sander Keller en Cédric D’Ulivo, een Franse stagiair die na twee dagen alweer kon verkassen. Sander Keller is ook in beeld bij ADO den Haag en die lijken de beste papieren te hebben om de verdediger aan te trekken.

Met de blessure van Birger Maertens móet er een verdediger aangetrokken worden. De competitie duurt nog heel lang en met het spel van Heracles zullen er nog de nodige schorsingen volgen. Kwame Quansah heeft al twee gele kaarten te pakken en Van der Linden een rode en een gele.

Everton Ramos da Silva, Samuel Armenteros en Willie Overtoom hebben allen in de belangstelling van clubs gestaan, maar ook zij lijken gewoon bij Heracles te blijven. Armenteros staat in de belangstelling van FC Groningen, die pas in actie komt als Matavz vertrekt. Everton stond naar eigen zeggen in de belangstelling van PSV en een Russische club. Willie Overtoom was bij meerde clubs in beeld, maar echt concreet is dat allemaal niet geworden. Een vertrek van één van deze namen lijkt echter wel de enige mogelijkheid om nog enigszins beweging te krijgen in de transfercyclus.

Bij Heracles is momenteel (sowieso tot het het nieuwe stadion er niet is) het geld op en als er geen geld is, kan men niks kopen. En dat is maar goed ook! Deden alle clubs dat maar!

Mocht er vandaag toch wat gebeuren, dan lezen jullie dat natuurlijk hier zo snel mogelijk!

Sponsoren

Reacties (60)

Reageer nu!