De knieoperatie voor Birger Maertens is vanmorgen succesvol verlopen in het Orthopedisch Centrum Oost-Nederland in Hengelo. De Belg kreeg een nieuwe kruisband aangemeten en de operatie duurde 1,5 uur. Fysiotherapeut Jos van Putten was hierbij aanwezig.

Maertens reageerde als volgt na afloop van de operatie: “Ik kreeg voor het eerst een ruggenprik. Tijdens de operatie kreeg ik uitleg wat ze aan het doen waren. Dat vond ik wel een aparte ervaring.” Jos van Putten: “We hebben afgesproken dat hij de eerste drie weken bij de fysiotherapeut van Club Brugge zal revalideren. Daarna meldt hij zich weer in Almelo en zullen we de komende drie maanden sportspecifieke oefeningen gaan doen.”

Vanavond zal er een uitgebreide reportage te zien zijn op Eredivisie Live 1 van de knieoperatie van Birger Maertens. Heracles TV begint om 18:30 uur.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!