Heracles werkte vrijdagmiddag om 16:00 uur de laatste training af voor het uitduel tegen sc Heerenveen van komende zaterdag. De selectie was compleet op Birger Maertens na. De training bestond uit de gebruikelijke oefeningen vlak voor een wedstrijd. Een rondo, tikspel, partijvorm, oefenen op spelhervattingen en een afwerkvorm.

Franck Songo’o was ook nog steeds aanwezig en wist bij de afsluitende afwerkvorm een aantal maal knap te scoren met het hoofd. Daarnaast was het opvallend dat er tijdens de partijvorm Marko Vejinovic bij de basiself speelde en niet Lerin Duarte. Dat mag er mogelijk op wijzen dat toch Marko Vejinovic zaterdag in de basis staat tegen sc Heerenveen.

Hieronder de fotoreportage van de vrijdagmiddag training…

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!
Robbert 09:13 24 september 2011

Songoo kan weer naar huis lees ik op de off. site. Blijkbaar kan een bij Barca opgeleide speler niet bij ons imponeren. Zijn we al zo ver geroeid dan als club?

Wat een lul verhaal van Hoogma, zeg nu gewoon dat er geen geld is om de man aan te trekken, dat is voor iedereen duidelijk. Maak nu gewoon duidelijk dat vanuit de club geprobeerd is hem voor een koopje binnen te halen, maar dat hij uiteindelijk het niet doet.
00
Jan 20:32 23 september 2011

Natuurlijk speelt Vejninovic en niet Duarte. MArko is gewoon basisspeler; Duarte moet geduld hebben
00