Heracles Almelo speelt in de derde ronde van het KNVB Bekertoernooi in het eigen Polman Stadion tegen VV Berkum. Dit duel wordt gespeeld op woensdag 26 oktober om 20.00 uur. Wilt u er ook bij zijn en Heracles Almelo naar de achtste finale schreeuwen? Koop dan zeer goedkoop uw kaarten!

SeizoenClubCardhouders en FanCardhouders kunnen vanaf zaterdag 1 oktober tot en met maandag 24 oktober 18.00 uur onbeperkt kaarten kopen voor € 4,- per stuk. Dat kan via de volgende procedures:
– Via de Fanshop, op woensdag, donderdag en vrijdag van 13.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 12.00 uur.
– Via internet, klik hier om uw kaart te bestellen.  Let op: in eerste instantie komt er een fee bij van € 2,20 bij die wordt later weer als korting verrekend.
– Via Ticketbox. Let op: hier moet wel een Ticketbox-fee van € 2,20 worden betaald, dus via Ticketbox kost een kaart € 6,20.

Mensen zonder SeizoenClubCard of Fancard of SeizoenClubCard- en FanCardhouders die voor maandag 24 oktober 18.00 uur geen kaarten hebben gekocht kunnen vanaf dinsdag 25 oktober 10.00 uur nog altijd kaarten kopen, maar dan is de prijs € 10,- per kaart. Let op: als u een kaart koopt vanaf 25 oktober via Ticketbox, dan wordt de prijs van € 10,- verhoogd met € 3,40 Ticketbox-fee.

Geen FanCard? Geen probleem! Vraag dan hier uw FanCard aan en profiteer meteen van deze scherpe korting! Voor scholen/sportverenigingen is een speciale groepskorting. Hierover heeft Heracles Almelo reeds een schrijven verstuurd aan de scholen en clubs in de regio.

Zorg dat u erbij bent en maak van het Bekertoernooi van Heracles Almelo een waar avontuur!

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!