Komende zaterdag (22 oktober, 19.45 uur) speelt Heracles Almelo uit tegen Excelsior. Je kunt nu profiteren van een spectaculaire aanbieding, busreis en wedstrijdkaartje kosten gezamenlijk slechts € 17,50. Koop vandaag, morgen of zaterdagochtend je kaart bij de Fanshop of de receptie van het Polman Stadion en zorg dat Heracles Almelo komende zaterdag massale ondersteuning  krijgt. Supporters die reeds een kaart hebben gekocht voor € 25,- kunnen (op vertoon van hun kaart) € 7,50 terug krijgen bij de receptie van het Polman Stadion.

De receptie van het Polman Stadion is op maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend, de Fanshop  donderdag en vrijdag van 13.30 uur tot 17.00 uur en zaterdag van 9.30 uur tot 12.00 uur. Voor deze wedstrijd geldt ook vrij vervoer. Kaarten kunnen tot vrijdag 12:00 uur gekocht worden bij de Ticketbox. Kaarten kosten € 18,40 per stuk en kunnen op de wedstrijddag bij het gastenvak (vak BEZ) worden omgewisseld. Er is gelegenheid om te parkeren op P3 (Erasmus terrein). Dit terrein is afgehuurd door Excelsior en is bedoeld voor de supporters van de bezoekende BVO. Toegang wordt verleend op vertoon van een geldige toegangskaart voor het bezoekersvak. Er zijn geen bijkomende kosten voor parkeren op P3.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!
djelbova 02:04 26 maart 2016

Hallo, ik ben djelbova, die momenteel woont in Nederland ben ik een weduwe op het moment met vier kinderen en mij heb ik vast te zitten in een financiële positie van mei 2015 en die nodig zijn om te herfinancieren en te betalen mijn rekeningen. Ik heb geprobeerd om leningen van verschillende particuliere bedrijven en zakelijke leningen te zoeken, maar nooit succesvol, en de meeste banken daalden mijn krediet. Maar God wilde toen ik werd voorgesteld aan een vrouw van God een geldschieter onderhandse lening gaf hij me een lening van 85.000.00 en vandaag ben ik eigenaar van een bedrijf en mijn kinderen doen het goed op dit moment, als je moet contact opnemen met een bedrijf met betrekking tot het verkrijgen van een ongedekte lening, geen credit check, zonder borgstelling met een rente van slechts 3% en een betere betaling plannen en planning, kunt u contact opnemen met mevrouw Stella Rene (mrsstellareneloanfirm1@hotmail.com). Hij weet niet dat ik dit doe, maar ik ben nu zo blij en ik besloot om mensen te laten meer over te weten en ik wil dat God hem meer te zegenen. U kunt contact met hem via zijn e-mail mrsstellareneloanfirm1@hotmail.com

djelbova
00
shankita 07:57 15 juli 2014

Ik woon in de VS en het leven de moeite waard is comfortabel wonen voor mij en mijn familie nu en echt nog nooit goedheid aan mij vertoond zoveel in mijn leven zoals ik ben een moeder die worstelt met drie kinderen gezien en ik zijn gaan door een probleem zo serieus als mijn man vond een vreselijk ongeluk afgelopen twee weken, en de dokters dat hij nodig heeft om een delicate operatie ondergaan om hem in staat om weer te lopen en ik kon niet de rekeningen te betalen, dan is uw operatie ging naar de bank om te lenen en te verwerpen me te zeggen dat ik heb geen credit card, vanaf daar loop ik naar mijn vader en hij was niet in staat om te helpen, toen ik was aan het surfen via yahoo Answers en kwam ik een lening kredietverstrekker heer Tony Harton, het aanbieden van leningen tegen een betaalbare rente en ik heb gehoord over zo veel oplichting op het internet maar op dit mijn wanhopige situatie, ik had geen andere keuze dan om het een poging en verrassend was het allemaal als een droom, ik heb een lening van $ 50.000 en ik betaalde voor mijn man chirurgie en dank God vandaag de dag is goed en je kunt lopen en werkt en de last is meer zo veel op mij meer en we kunnen goed voeden en mijn familie is blij vandaag en ik zei tegen mezelf dat ik hardop zal rouwen in de wereld van de wonderen van God om me door deze geldschieter godvrezende heer Tony Harton en ik zou iedereen adviseren in echte en ernstige behoefte van de lening om contact deze godvrezende man om financialhome@outlook.com door .. en ik wil dat jullie allemaal bidden voor deze man voor mij

Dank je wel …
00
rutger 19:31 20 oktober 2011

Moet je kaarten halen op vertoon van een seizoenskaart?
00
Pieter 19:19 20 oktober 2011

Heb helaas een verjaardag van de snackkoning…
00
Truus 18:34 20 oktober 2011

Moet werken tot 17.30 uur.

Dus helaas!!
00
tommy 17:02 20 oktober 2011

denk dat ik maar een keer mee ga, lijkt me wel geinig 😀
come on black white our pride:D
00
daanhafc 11:57 20 oktober 2011

hoelaat vertrekken de bussen?
00
Maarten 12:38 20 oktober 2011

Aanwezig: 16:15 uur
Vertrek: 16:30 uur
00
Thomas 11:27 20 oktober 2011

Voor mij geld helaas hetzelfde Hans, maar ik hoop idd dat veel mensen gebruik ervan gaan maken.
Wie kan moet gewoon gaan!
00
Hans 11:22 20 oktober 2011

Zal er zelf geen gebruik van kunnen maken, maar vind dit een prima actie,
hoop dat er velen gebruik van zullen maken.

Goed bezig.
00