Heracles Almelo wil trainer Peter Bosz langer aan zich binden. De succesvolle coach zou minimaal tot en met het seizoen in het nieuwe stadion bij Heracles moeten aanblijven. Dit betekend tot en met het seizoen 2013-2014 waarin de club het nieuwe stadion in gebruik wil nemen.

‘Het stadion is het breekpunt in de toekomstplannen van Heracles’, aldus Hoogma tegenover Voetbal International. ‘Wij hopen dat Bosz zich net als wij wil committeren aan de toekomstvisie van de club. We zijn zeer tevreden over hem en ook op technisch vlak hechten we aan continuïteit.’ De 47e jarige oefenmeester heeft het erg naar zijn zin in Almelo maar heeft ook eigen ambities om op een hoger niveau trainer te zijn. ‘Ik heb het hier goed naar mijn zin en kan uitstekend werken’, reageert Bosz. ‘Wat dat betreft is er geen enkele belemmering om bij te tekenen. Maar ik heb ook te maken met mijn persoonlijke ambities en wil een keer op een hoger niveau aan de slag. Ik ga me de komende tijd in alle rust buigen over deze beslissing.’

Heracles draait momenteel keurig mee in de middenmoot onder leiding van trainer Peter Bosz die vorig seizoen aan het roer kwam in Almelo nadat Gertjan Verbeek verkaste naar AZ.

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!