Willie Overtoom is met voorzitter Jan Smit in gesprek over zijn contract. Het contract van de middenvelder loopt in 2013 af en Heracles wil deze graag openbreken en verlengen.

“Ik heb het er met de voorzitter (Jan Smit, red.) over gehad, ben de club dankbaar voor de kans die ik heb gekregen en heb het enorm naar mijn zin. Aan de andere kant is dit een mooi moment om een stap omhoog te maken”, zegt hij tegenover de Telegraaf.

Wat hem betreft zijn er twee opties. Of Heracles breekt zijn contract open met een gelimiteerde transfersom of hij verbindt zijn contract niet en probeert de komende zomer een transfer af te dwingen. Hoe dan ook lijkt het erop dat Overtoom zijn laatste seizoenen in het zwart-wit speelt.

Heracles moet:

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!
henko 11:17 5 november 2011

Overtoom wordt door velen overschat, als hij werkelijk zo goed zou zijn , waarom kon hij dan niet het verschil
maken tegen AZ. ? En waarom zijn er dan tot nu geen clubs in de rij gaan staan om hem te contractteren ?
Ga er zelf eens voorzitten met pen en papier, noteer alle balcontacten, hoe en waar naar toe ,enz. en maak
dan de balans op, dan heb je een overzicht van zijn rendement.
De trainer steekt alleen maar de loftrompet omhoog,hij is zelfs goed genoeg voor het Ned. Elftal. Ongelooflijk en wat te denken van des trainers uitspraak over Marko, dat deze meer een centrale verdediger zou zijn.Spelers
en trainers die hogere ambities hebben (is niks mis mee ) laten gaan .
Ik ben overtuigd dat Marko in een vrije rol achter de spitsen van meer waarde zal zijn ,als no.10 , dan de nu ge-
volgde taktiek, met Overtoom. Daar is hij voor gehaald. Maar hij wordt nu bewust op voor hem verkeerde
posities neergezet.
00
kris 11:08 3 november 2011

Ik heb gekozen voor optie nummer 2. Ik denk dat we er verstandig aan doen om hem te verkopen voor een goede prijs en als het kan al in de winter. We kunnen de centen goed gebruiken en volgens mij wordt er in de winter altijd iets meer betaald dan in de zomer. Wij worden er dan beter van en ik denk Willy ook. Een gelimiteerde transfersom kan volgens mij ook belemmerend werken. Zelf denk ik dat dat we ook vervangers voor hem hebben. Marko en Duarte kunnen er beiden spelen en ik verwacht ook wel het één en ander van Bruns. Kortom, als er iemand komt voor Willy die goed wil betalen, dan moeten we hem gewoon snel verkopen. Zo snel als Overtoom, toet toet. (beetje flauw)
00
Robbert 21:48 2 november 2011

Vandaag in VI een mooi interview door Peter Wekking over Heracles. Onder de kop “smaakmaker voor een appel en een ei” wordt uiteengezet dat we voor heel weinig aardige spelers hebben. Dat wisten wij als fans al, maar nu moet de kassa maar een gaan rinkelen. Als scouts van clubs als Inter Milan, Borussia Dortmund, VfB Stuttgart, Vfl Wolfsburg, Zulte Waregam, enkele Engelse clubs en Alemannia Aachen op de tribune zitten dan moet de `jackpot` (meer dan € 3,5 miljoen die we voor Dost hebben gekregen) toch ooit eens in Almelo vallen.
00
hsupportes 18:49 2 november 2011

Marco met of zonder Willy is een heel verschil.
Maar ook andersom.
Ze hebben aller bij veel kwaliteiten, bij Heracles krijg je als jongere speler (marco) en die tijd heeft willy ook gehad de tijd om te groeien.
Over 2 jaar is Marco bij Heracles op zijn top, gezien de ontwikkeling die hij doormaakt.
Deze belangstelling voor Willy is ook goed voor Heracles,gratis reclame.
Mooier kan het niet.
00
Hany 12:21 2 november 2011

Ik vind Vejinovic een prima speler, die de rol van Overtoom uitstekend kan overnemen. Die jongen heeft zoveel talent en techniek. Ik denk idd dat Marko geen blijvertje is, omdat die een stap hogerop aankan. Wel moet die eens wat minder vaak geblesseerd zijn
00
Robbert 18:07 2 november 2011

Marko is nog lang niet vertrokken, hij moet eerst maar eens een constante factor worden bij Heracles en vastebasis speler bij Jong Oranje. Zijn spel is ook stabiel, een 7 maar ook wel eens een 4. Met andere woorden: de clubs die hem willen hebben zullen toch nog eerst wat meer van hem willen zien en dat kan nog wel eens heel lang duren.

Hij is nog jong en kan en moet nog veel leren. Zijn tijd komt nog, maar dan moet hij wel beter worden.
00
Andere Hans 12:17 2 november 2011

Vergeet niet dat Marko ook geen blijvertje is!
00
Robbert 20:06 1 november 2011

Ik heb gekozen voor antwoord 2. Gewoon voor een goede prijs verkopen en niet gaan werken met een gelimiteerde transfer som. Als je nu een goed bedrag kunt krijgen ( ik denk aan ca. € 3 á 4 miljoen) dan gewoon handelen. Bij verkopen voor een gelimiteerd bedrag wordt de club over het algemeen niet beter van, want als hij gaat verlengen kost het de club gewoon geld. Verder moet Marko zo langzamerhand klaar zijn voor de nummer 10 positie. Als hij er volgend seizoen nog niet klaar voor is weet ik het niet meer, dan wordt het nooit wat met hem.
00
colinhelle 09:04 2 november 2011

Als het nooit wat met marko wordt, dan heb je toch nog steeds niemand als Willy weggaat?
00
Stefan L 12:12 2 november 2011

volgens mij had bosz ook een keer gezegd dat hij marko geen nr 10 vond, dat de rol die hij nu vervult zijn positie is.
00
Robbert 18:00 2 november 2011

Dat heeft Bosz niet gezegd @ Stefan L , hij heeft gezegd “dat hij Willy een betere speler op 10 vindt”.

@ Colinhelle: als Marko eventueel niet uit de verf komt en Willy is vertrokken, dan moet je nu al een man achter de hand hebben die het dan kan overnemen. Doorselecteren noemen ze dat. Ze hebben Thomas Bruns niet voor niets aangetrokken, hij zou in 2012/2013 Willy of eventueel Marko kunnen vervangen.
00
remyvanderbij 19:44 1 november 2011

ik denk dat we voor overtoom niet meer kunnen vangen dan 3 en misschien hooguit 4 milioen. het lijkt me niet verstandig om overtoom nu al weg te laten gaan aangezien marko nog niet klaar is om wekelijks op 10 te spelen. Daarbij si duarte een pure linkspoot die juist zo gevaarlijk is aan de buitenkant met zijn snelheid en acties.
ik zeg verlengen met 2 jaar en een gelimiteerde transfersom van 3 á 3,5 milioen. aangezien we (nog) geen echte vervanger hebben.
00
Daniel 18:42 1 november 2011

Ik denk dat we met Lerin Duarte al een leuke vervanger binnen hebben!
00
joris-hafcc 17:48 1 november 2011

Proberen te verlengen tot 2014 ofzo en dan over 2 seizoenen voor een flink bedrag verkopen..
00
Hany 14:17 1 november 2011

een gelimiteerde transfersom kan ook 5 miljoen zijn.. das toch een mooi bedrag voor Heracles. Ongeacht de hoogte van het bedrag (de meesten hier zullen het wel te laag vinden), iedereen weet dan waar die aan toe is.
00