Jong Heracles Almelo heeft de uitwedstrijd tegen Jong Ajax met 0-1 gewonnen. De treffer van Luis Pedro viel in de negentigste minuut. Beide ploegen waren in dit duel redelijk aan elkaar gewaagd. Het aantal uitgespeelde kansen bleef echter beperkt. De gastheren waren in de eerste helft een tikje beter en zagen een doelpunt van Daley Blind worden afgekeurd wegens buitenspel.

Na de rust had de formatie van René Kolmschot het iets betere van het spel. Thomas Bruns was een kwartier voor tijd dicht bij een treffer maar diens vrije trap belandde op de paal. Bruns verzorgde in de laatste minuut wel de steekbal waaruit Luis Pedro kon scoren.

Opstelling Jong Heracles
: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Delano Haulussy, Michal Janota, Thomas Bruns, Daryl van Mieghem, Anmar Almubaraki en Luis Pedro.

Bron: Heracles.nl


Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!
heraclassic1961 18:18 11 november 2011

De prestaties van de beloften onderstreept ook hier dat Heracles een stabiele club is. Dit laatste geeft enorm veel vertrouwen naar de toekomst toe. Tevens laat het zien dat de onze zwart-witte trots veel verder is dan men denkt en veel verder is dan menig andere eredivisie-club (o.a Nec , Nac, Roda JC enz.). Want in de beloften lopen spelers rond die in potentie dezelfde stap kunnen maken als Duarte en Rienstra. Met andere woorden Heracles zal logischerwijs ieder seizoen mee moeten doen om een play-off plaats voor Europees voetbal. Kortom onze club maakt grote stappen en is volop in ontwikkeling (o.a. nieuw stadion)!!!!!!!!!!

Bianconero per sempre!

Heraclassic 1961
Hoorn (N.H.)
00
ralph 02:41 10 november 2011

dat word onze mannen steunen uit bij de rooien na de winterstop!!! om de plek van het kampioenschap
00
Robbert 21:15 8 november 2011

Jong Heracles pakt de draad weer goed op. Na de nederlaag tegen Heerenveen en thuis tegen Utrecht, is de weg omhoog weer ingeslagen. Jammer dat “de rooien” vorige week niet zijn gepakt. Ga zo door, wie weet wordt het nog iets mooi’s straks medio mei 2012.
00
kieft8 16:56 8 november 2011

Wederom een prima prestatie!
00
Willem-Bonita 13:28 8 november 2011

Everton: “Ik wil graag Nederlander worden”
Ook Heracles Almelo-spits Everton Ramos da Silva hoopt Nederlander te worden. De Braziliaan, die sinds 2006 bij de Tukkers speelt, is al gestart met de procedure.

“Ik ben bezig de Nederlandse nationaliteit te krijgen”, onthult Everton tegen Voetbal International. “Ik wil graag Nederlander worden. We zijn bezig met de benodigde documentatie, officieel moet ik volgens mij nog een cursus halen.”

Het Nederlands elftal, zoals bij FC Twente-collega Douglas aan de orde is, speelt geen rol voor Everton. Ook een interessantere status als EU-burger niet. “Nee, daar ben ik helemaal niet mee bezig. Oranje heeft genoeg goede aanvallers en bij Heracles, waar mijn contract tot en met 2013 doorloopt, bevalt het me prima.”

Maar ook na 2013 ziet de 28-jarige Everton zich nog in het Twentse dorp Ootmarsum wonen. “We willen hier in Nederland blijven, we zijn hier al zo lang”, zegt hij. “Het rustige leven in Ootmarsum bevalt goed, we zijn hier gelukkig met ons gezin.”
00
Tor 13:07 8 november 2011

@ Andere Hans, ik ben er zeker trots op! Klasse wat ze presteren.
Mooi dat Eagles-spelers als Delano Haulussy, Michal Janotavan “ingevlogen” kunnen worden.
00
Marko 23:03 7 november 2011

Ik ben vanavond naar Amsterdam geweest, leuke pot voetbal gezien! Heracles deed zeker niet onder voor Ajax. Ajax had wel het beste voetbal, maar Heracles kon wel goed meekomen
00
Andere Hans 23:01 7 november 2011

Goed gedaan boys!

Stand volgens heracles:

1 Jong FC Twente
2 Jong Heracles Almelo

Mogen we toch ook zeker trots op zijn?
00