Het is nog niet helemaal zeker dat Mark looms aanstaande zaterdag mee zal doen in de de “Derby van het Oosten”.  Hij is geblesseerd aan zijn lies en liet zich onlangs onderzoeken in Rotterdam en de uitslag van dit onderzoek laat nog steeds op zich wachten.

“Hij heeft er al langer last van en daarom hebben we het laten onderzoeken. We zullen deze week zien hoe het ervoor staat”, zegt Bosz in gesprek met TC/Tubantia over de fitheid van Looms in aanloop naar het duel met streekgenoot FC Twente.

Update:

Mark looms is de komende weken uitgeschakeld en zal daarom zeker niet meespelen in de derby.

Samuel Armenteros en Marko Vejinovic zijn wel weer beschikbaar. Laatstgenoemde kwam ook al in actie voor Jong Zweden, waar hij 83 minuten mocht spelen. Hij won deze wedstrijd met 0-1 in en tegen Malta.

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!