Jong Heracles heeft vanavond in een mistig Polman Stadion met 4-1 gewonnen van Jong NEC/FC Oss. Lang konden de bezoekers de 1-1 vasthouden, maar moesten na een dik uur spelen toch de meerdere erkennen in Jong Heracles: 4-1. Luis Pedro was de ‘grote’ man met drie treffers en Darl Douglas mocht ook zijn doelpunt meepikken.

De ploeg van René Kolmschot begon goed aan het duel en kreeg al direct een kans via Daryl van Mieghem. Zijn schot ging net naast. Een aansluitende hoekschop werd daarna net over gemikt door Thomas Bruns. De bezoekers kwamen na 22 minuten spelen wel op voorsprong in het Polman Stadion. Genero Zeefuik werd weg gestuurd en schoof beheerst de bal in het doel. Niet lang daarna wisten de Heraclieden de stand alweer gelijk te trekken. Op aangeven van Darl Douglas scoorde Luis Pedro de gelijkmaker: 1-1. Jong NEC/FC Oss kreeg daarna nog de beste kansen, maar het bleef 1-1 tot aan de rust.

Jong Heracles begon ook de tweede helft goed. Anmar Almubaraki kwam direct na rust oog-in-oog met doelman Cees Paauwe, maar zijn inzet ging net langs de paal. Daarna kregen ook Daryl van Mieghem en Thomas Bruns kansen, maar de bal ging er niet in. In 64e minuut was het wel raak. Het was opnieuw Luis Pedro die zijn schot in het doel zag belandden. Jong NEC/FC Oss kreeg daarna een kans via Melvin Platje. De spits wist niet te scoren. Aan de andere kant raakte Anmar Almubaraki de paal en wist daarna Darl Douglas wel het karwei af te maken: 3-1. Tien minuten voor tijd scoorde Luis Pedro zijn derde van de avond uit een counter.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Coen Gortemaker (63.Joey Belterman), Thomas Bruns, Marko Vejinovic (87.Semol Souhuwat), Darl Douglas (80.Delano Haulussy), Daryl van Mieghem, Anmar Almubaraki en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!
wesleywinkel 17:30 26 november 2011

@eduard ik hoop dat everton erin staat en pedro op de bank! 60/65e minuut invalbeurt en kijken of hij 30 min. lang goed speelt. in 10 minuten kun je wel eens een gelukje hebben maar ik ben het met je eens dat hij goed speelt ! maar ik heb het liefst deze opstelling :
…………………….Pasveer………………..

……Breukers…v/d Linden…Jallo

…Quansah…Overtoom…Duarte…Vejinovic…

…Douglas…Armenteros…Everton…

Zwart Witte Groet!
00
Andere Hans 11:44 23 november 2011

@Eduard

Ik zie je berichtjes wel….
00
eduard 01:06 23 november 2011

Heel jammer, dat jullie dit ( niet ) zien.
00
eduard 01:03 23 november 2011

Bosz laat me een keer verassen, en laat Pedro een keer een hele wedstrijd meedoen. Wedden dat ik mijn gelijk krijgt, en dat er voorin veel meer gebeurt. Hij kan goed voorzetten is snel en kan ook nog doelpunten maken, wat wil de supporter nog meer. Bvd. , maar het zal wel weer een inval beurt worden, voor slechts 10 of 15 minuten. Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel jammer, dat jullie dit zien.
00
Andere Hans 23:25 22 november 2011

@Robbert

Dank voor je reactie over Daryl.

Opstellingen laat ik wel aan de trainers over, hoewel, Marko wel
graag in de basis, zie steekpassje afgelopen zaterdag en dan wordt
het ook nog eens begrepen door Duarte. Heerlijk dat soort voetballers.
00
henk 22:17 22 november 2011

Ja das een luxe dat we zo’n goed middenveld hebben, Ik zou denk ik eens voor 4/4/2 gaan met marko op rechts,duarte op links, willie aanvallend en kwame verdedigend en dan met plet en pedro in de spits. Als ik iets niet meer wil zien zijn het de schalwbes van effie en de mislukte truckjes van samuel, verder vindt ik de verdeding nu eindelijk weer staan en het middenveld vind ik geweldig!!
00
timpie 19:33 22 november 2011

Hallo Ilonk.
Het elftal wat jij opsteld,daar ben ik het mee eens,toen Duarte linksbuiten speelde was hij de beste speler van het veld.
Sinsdien loop ik al lang met die gedachten rond.(maar de trainers beslissen)
Everton is op dit moment volgens mij de slechtse speler van de selestie.
Gr.Timpie.
00
ilonk 16:02 22 november 2011

Wat wil je dan komdanjonge. Marko op de bank zetten? Toen hij erin kwam ging het stukken beter voorin. Met overtoom, marko, quansah en duarte heb je een geweldig elftal en duarte speelde zijn eerste basisplaats ook op die plek en toen was hij ook heel goed en daarbij loopt hij overal dus volgens mij kun je hem overal neerzetten of je moet marko op linksbuiten zetten. Everton moet er zowieso uit en ook die truckjes van armenteros begin ik me erover te irriteren. Ik zag nog wat beelden van vorig seizoen toen hij nog spits stond en toen was hij wel doeltreffend. Hij is iemand die in de kleine ruimte met de rug naar de goal toe ingespeeld moet worden en dan kan hij wegdraaien, actie maken en scoren. Hij hoort niet op de plek waar hij nu staat en plet is weer een stuk minder geworden net als vorig seizoen.
00
komdanjonge 15:06 22 november 2011

@ilonk
Je kan het niet maken om Duarte van het middenveld te halen, hi is namelijk veruit de beste speler bij ons en die moet je dan ook laten staan!
00
POH 13:45 22 november 2011

Mooi, beloften fct hebben 0-0 gespeeld. We staan nu dus nog maar 2 punten achter de nr 1.
00
Robbert 13:42 22 november 2011

Van Mieghem speelt nog wat flets vind ik. Kan meer dreigend zijn en handelingssnelheid moet omhoog. Maar geen probleem, je ziet aan alles dat hij het wel in zich heeft. Alleen moet je hem de tijd geven, komt van de amateurs en heeft op zijn minst één seizoen nodig om zich aan te passen. Volgend seizoen verwacht ik meer van hem.
00
ilonk 13:40 22 november 2011

Nou komdanjonge. Hij heeft everton wel uitzich zelf gewisseld. Hij is nog steeds niet goed. Ik denk dat Plet weer op de bank moet net als effie. Armenteros in de spits en dan aan de zijkanten duarte en pedro. Marko moet ook spelen, want hij viel zeer goed in en heeft de meeste assists. Dus mijn opstelling tegen roda zou zijn: Te wierik, Rienstra, van der Linden, Jallo, Quansah, Overtoom, Marko, Pedro, Armenteros en Duarte. Daarna weer Breukers ipv te Wierik. Of je speelt 4-4-2 met plet en armenteros in de spits.
00
Andere Hans 12:31 22 november 2011

Helaas ben ik nooit in de gelegenheid om de beloften te zien spelen,
maar waar ik erg benieuwd naar ben is hoe Daryl van Mieghem speelt.
Wil iemand me dat vertellen?
00
komdanjonge 11:56 22 november 2011

Nou, als ze Pedro nu de kans nog niet geven…
Die jongen bewijst zich al weken in de beloften en valt ook vaak sterk in. Dan effie en samuel die de hele wedstrijd geen deuk in een pakkie boter schoppen.Ik hoop dat Bosz nu wel wisselt en niet wacht op een blesure ofzo, aangezien Bosz nooit uitzichzelf wisselt. Duarte had anders zeker ook nog op de bank gezeten als marko niet gebleseerd raakte. En hetzelfde geldt voor Rienstra en dat zijn 2 van onze beste mensen, zoniet de beste. Stonden ook in team van de week met VI en dat zegt toch wel wat en die potentie heeft pedro ook, die natuurlijk meer talent dan everton heeft en Samuel moeten ze eens manieren leren, bah wat vind ik hem een arogante zak.
00
Robbert 10:15 22 november 2011

Pedro ga zo door, dan moet er toch een basisplaats voor je inzitten!
00
ruudhafc 09:41 22 november 2011

PEDRO HELD!!!
00