Jong Heracles heeft vanavond in een mistig Polman Stadion met 4-1 gewonnen van Jong NEC/FC Oss. Lang konden de bezoekers de 1-1 vasthouden, maar moesten na een dik uur spelen toch de meerdere erkennen in Jong Heracles: 4-1. Luis Pedro was de ‘grote’ man met drie treffers en Darl Douglas mocht ook zijn doelpunt meepikken.

De ploeg van René Kolmschot begon goed aan het duel en kreeg al direct een kans via Daryl van Mieghem. Zijn schot ging net naast. Een aansluitende hoekschop werd daarna net over gemikt door Thomas Bruns. De bezoekers kwamen na 22 minuten spelen wel op voorsprong in het Polman Stadion. Genero Zeefuik werd weg gestuurd en schoof beheerst de bal in het doel. Niet lang daarna wisten de Heraclieden de stand alweer gelijk te trekken. Op aangeven van Darl Douglas scoorde Luis Pedro de gelijkmaker: 1-1. Jong NEC/FC Oss kreeg daarna nog de beste kansen, maar het bleef 1-1 tot aan de rust.

Jong Heracles begon ook de tweede helft goed. Anmar Almubaraki kwam direct na rust oog-in-oog met doelman Cees Paauwe, maar zijn inzet ging net langs de paal. Daarna kregen ook Daryl van Mieghem en Thomas Bruns kansen, maar de bal ging er niet in. In 64e minuut was het wel raak. Het was opnieuw Luis Pedro die zijn schot in het doel zag belandden. Jong NEC/FC Oss kreeg daarna een kans via Melvin Platje. De spits wist niet te scoren. Aan de andere kant raakte Anmar Almubaraki de paal en wist daarna Darl Douglas wel het karwei af te maken: 3-1. Tien minuten voor tijd scoorde Luis Pedro zijn derde van de avond uit een counter.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Leon van Dijk, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Coen Gortemaker (63.Joey Belterman), Thomas Bruns, Marko Vejinovic (87.Semol Souhuwat), Darl Douglas (80.Delano Haulussy), Daryl van Mieghem, Anmar Almubaraki en Luis Pedro.

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!