Peter Bosz wil zich in januari erg graag versterken met drie spelers. Dit meldt de Voetbal International op haar website. Eerder deze maand werd de Australiër Jason Davidson vastgelegd. die de e concurrentie aan zal moeten gaan met Mark Looms, Antoine van der Linden en Gaby Jallo.

‘De financiële ruimte is gering, maar het liefst zie ik er in elke linie een speler bijkomen’, aldus Bosz. ‘Het middenveld is mijn grootste zorg, want daar komen we snel in de personele problemen.’ Door de smalle selectie komt ook het beloftenelftal in de problemen. Het is niet ongebruikelijk meer om een reservekeeper ineens op de rechtsbuiten te zien staan.

Over de eerste seizoenshelft is hij duidelijk. ‘In de competitie hebben we te vaak verzuimd om onszelf te belonen. Ik realiseer me dat meer trainers dit zullen zeggen, maar ik vind dat we zeker tien punten hebben laten liggen in wedstrijden waarin we voetballend duidelijk beter waren. Wat dat betreft klamp ik me vast aan de tweede helft van het vorig seizoen. Na een moeizame aanloop gingen we toen we meer wedstrijden winnen en pakten daardoor veel punten. En ik vind dat we dit seizoen nog beter en meer volwassen zijn gaan voetballen.’

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!