Een buitenlandse club is geïnteresseerd in Willie Overtoom. De kleine middenvelder staat, net als een paar andere speler, al enige tijd in de belangstelling van diverse clubs. Er is een bod uitgebracht, maar voorzitter Jan Smit heeft deze direct naar de prullenbak verwezen.

“Het klopt dat er concrete belangstelling uit het buitenland was voor Overtoom’, aldus Jan Smit tegenover Voetbal International. ‘Een officieel schriftelijk bod. Maar dat was niet acceptabel genoeg om zelfs maar over in gesprek te gaan. Welke club ga ik niet zeggen, maar het was wel een eindje weg van Almelo.”

Willie Overtoom heeft geen prijskaartje om zijn nek hangen, maar als er een goed bod wordt uitgebracht is Jan Smit bereid om te gaan onderhandelen. De intentie is er om de selectie zoveel mogelijk intact te houden. “Verwachten dat er niets meer gaat gebeuren op transfergebied kan je niet, maar hopen wel, sluit hij af.

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!
uggs laarzen met hak 20:28 15 december 2012

It’s appropriate time to make a few plans for the future and it is time to be happy. I’ve learn this publish and if I could I wish to recommend you some attention-grabbing things or tips. Perhaps you could write subsequent articles regarding this article. I wish to learn more things about it!
00
hidde 15:04 8 januari 2012

@El Kapitein Inderdaad Musa voor 5 miljoen dan mag Overtoom wel voor 10 miljoen
00
El Kapitein 01:39 8 januari 2012

Musa voor 5 miljoen naar Rusland, dat bedrag lijkt me dan voor Overtoom ook niet meer dan redelijk.
00
hidde 21:57 6 januari 2012

Zeker wel 5 miljoen
00
kris 15:16 6 januari 2012

Dacht echt dat we flink in de problemen zouden komen toen BIrgir geblesseerd raakte, maar Rienstra heeft het extreem goed opgepakt en ik heb onze belgische vriend niet meer gemist. Gezien zijn persoonlijke omstandigheden vind ik dit dan ook een hele chique oplossing.
Birgir bedankt voor alles wat je voor de club hebt betekend en ik heb af en toe echt van genoten. Vooral die flying tackels op een doorgebroken buitenspeler waren spectaculair. Ga je goed daar in Belgenland!!

@ EK uit D
Persoonlijk zie ik Ter Horst als uitstekende vervanger voor Vd Linden, denk echt dat Olivier nog een paar flinke stappen kan maken.
00
EK uit D 15:00 6 januari 2012

Van de salarisbesparing een vervanger zoeken voor vd Linden en het contract met Rienstra openbreken en verlengen.

Birger vondt ik een fantastische voetballer, maar sinds Rienstra zich heeft ontwikkeld heb ik hem niet meer gemist.
00
Peter 14:54 6 januari 2012

wat zou dit inhouden, zal het bedrag dat hij betaald voor het ontbinden van zijn contract net zoveel zijn als dat een club hem wil overnemen ?
00
Marvin 14:49 6 januari 2012

Dit betekent ook dat er weer een stukje salarisbudget beschikbaar is voor misschien een transfervrije verdediger?
00
marcel vak L 14:38 6 januari 2012

@hinsenveld

dat betekent dus, dat we op PAPIER weer een verdediger missen en zolang er niets vekocht wordt komt er ook niets bij.
En als er wat verkocht wordt moet dat wel voor een groot bedrag zijn omdat er dan een groot deel naar het nog te bouwen stadion gaat.

maar ok we blijven hopen

zwartwitte groet
00
Henkuh 14:37 6 januari 2012

@hinsenveld

Yep !! maar op eigen verzoek.
00
hinsenveld 14:29 6 januari 2012

Contract maertens ontbonden?
00
daanhafc 13:45 6 januari 2012

http://www.heracles.nl/nieuws?newsId=6246
gratis kaarten groningen uit!
goede actie, hopen op een vol uitvak
00
kris 12:19 6 januari 2012

Ik las dat Ojo geen perspectief meer heeft bij PSV. Denk dat we daar toch eens moeten informeren of hij niet onze kant op kan. Smit heeft gezegd dat we financieel niets kunnen, maar deze jongen lijkt toch ook niet zo heel veel te moeten kosten, dus wie weet wat er te regelen valt. Het is wel een talent die zijn loopbaan nieuwe leven in moet blazen en onze club is daar wel goed in gebleken. Wie niet waagt, wie niet wint. Op het middenveld kunnen we wel wat gebruiken en deze jongen kan ook nog in de verdediging spelen. Kortom, ik zou een poging wagen.
00
ricardo 11:01 6 januari 2012

Het bodt kwam van PADOVA
00
Dakmaster 08:32 6 januari 2012

Dat heet goeie scouting memed! Ik zeg een chadli/ruiz/Suarez/strootman allemaal jongens die eerst niks kostten, maar uiteindelijk veel meer waard werden. Kijk Bas dost? Kwam voor 3 ton en ging voor 3 mlj. Ik ben het met jouw opvatting totaal niet eens! Heracles is een tussenstation voor spelers, en willie is wel degelijk meer waard dan 3 mlj.
00
memed 00:17 6 januari 2012

Dakmaster
willie,plet,armenteros,rienstra,pedro zijn gratis gekomen en duarte en marco zijn samen rond 300.000euro.met alle respect voor deze jongens(hoop dat ze later 20miljoen waard zijn),maar denk je dat iemand na 2 jaar voetballen bij heracles 5 miljoen voor een van deze jonges betaal?ik hoop van wel, maar geloof niet.ik goen iedere jongen prachtige transfer en voor heracles mooie centjes.realistisch, maar niet as nen peerd zonder kop.hulde voor onse spelers,scouting , NJH en JS.blijf realiestich
00
Luukhafc 19:44 5 januari 2012

Zie dat mensen zeggen dat het goed kan worden opgevangen , niemand vorig jaar de uitwedstrijd in de playoffs gezien tegen groningen? Toen hadden we gewoon een kansloos middenveld , hij is de belangrijjste speler van heracles en zonder hem zouden we minstens 3 plaatsen lager staan , hopen dat willie blijft!
00
herman 18:20 5 januari 2012

Haal die onzin die niet over voetballen gaat van deze site. Heracles Almelo onwaardig.
00
kruk 17:14 5 januari 2012

:$:$:$:$:$:$:$:$:$ ik mis jou ook ilonk:$:$:$:$:$:$:$:$:$
00
Dakmaster 16:20 5 januari 2012

@memed

Kearl wat lul ie! Overtoom 1 mlj?? Bin ie nie goed wies? De aanschafwaarde van de selectie is nog geen 2 mlj waard bij aankoop en samenstelling!! De bedoeling is om met winst te verkopen! Ie lult as nen peerd zonder kop! Ai niks nuttig te verteln heb, blief dan alstublieft weg van dit forum!
00
Ilonk 15:37 5 januari 2012

Kruk is mis je:$
00
hsupportes 15:00 5 januari 2012

Memed
Wat mij opvalt is dat jij soms ook goed Nederlands kunt schrijven en dan (bewust) weer niet.
Heb soms het idee dat je bewust zit te stangen,
Tevens ga je op voorhand al in de verdediging.
Ik twijfel aan jou bedoelingen op dit forum.
Beetje jammer, omdat je beter inhoudelijk, goed en zeker serieus je mening kunt geven dan zo als je nu doet.
00
Lucile Werner 14:57 5 januari 2012

memed is stoned en snapt er de ballen van!

Groeeeeeennnn!!
00
memed 14:07 5 januari 2012

heb ik iemand van spelers vergeten te noemen ?sorry
00
memed 14:06 5 januari 2012

hele selectie van heracles is geen 5 miljoen ward,als je op de markt gan.als je voor willy 1 miljoen krijg moet je laten gan(als hij echt wil).je heb par spelers die je kan veerkopen-duarte,marko,willy ,armenteros,plet.rest is gratis gekomen en kan je niet grote prijs vragen.veerget niet wij zijn heracles met lage salariesen en dat telt ok bij prijs voorming.PS: let niet op spelvouten
00
Truus 13:56 5 januari 2012

Braab,rot op!!
00
Braab 10:55 5 januari 2012

Willy Wonka een optie
00
kris 09:57 5 januari 2012

We hoeven Willy niet voor een appel en ei te verkopen, maar als er een goed bod komt, moeten we daar zeker wel op ingaan. Hij is voor weinig gekomen en we moeten er gewoon wat aan gaan verdienen. Het is wel betaald voetbal! Ik denk dat we het ook vrij gemakkelijk op kunnen vallen met de spelers die we nu hebben en met het geld dat we op Willy verdienen, kunnen we de selectie her en der wat versterken. Kan me niet voorstellen dat iemand 5 miljoen voor hem gaat betalen en denk dat we onze handjes dicht mogen knijpen met een bedrag van rond de 3 miljoen.
00
luc 04:16 5 januari 2012

FOCUS !!!
eerst de beker wedstrijden !
linker rij halen europa in !
Willy is nog een te belangrijke schakel binnen het team !
00
stef 02:49 5 januari 2012

Ik vind het niet interessant wat hij waard is.
Want dat is vraag en aanbod,
Ik wil wel eens weten wat het bod is?
00
Braab 22:43 4 januari 2012

Bikky Bongo moeten we kopen, hij is minstens zo goed als Willy
00
hsupportes 21:36 4 januari 2012

Op zicht zou dit een goede oplossing zijn voor zowel Willy en zeker Heracles.
Je zit dat Willy minder speelt met macro op papier als buiten speler omdat Marco naar binnen trekt.
Willy zijn spel is zeker minder dan zonder Marco.
Ik zou het positief vinden dat Willy verkocht zou worden.
Als je dat geld voor 2/3 op nieuw kunt investeren in de selectie is dat een winst punt.
Misschien is het dan ook te proberen als hij (Pedro) er aan toe is om te spelen.
Dan heb je ook weer duidelijkheid in de organisatie op het velt.
00
TJ 20:56 4 januari 2012

De tijden dat er miljoenen voor spelers werd neergelegd is voorbij. Ook in de voetballerij wordt er bezuinigd. Ook al vind ik Willy onze beste speler, ik geloof niet dat er meer dan €2.500.000 voor wordt betaald. Ik hoop het natuurlijk wel, maar denk het niet. Het liefst zie ik hem “gewoon” blijven!
00
Robbert 20:49 4 januari 2012

Ik denk zelf ook dat het bij € 3 tot 3,5 miljoen wel ophoudt. Voor spitsen wordt over het algemeen gewoon meer betaald. Voor dat bedrag doet Jan Smit er een grote strik om. Vergeet niet, we zijn maar Heracles en geen topclub! Daar wordt over het algemeen hogere salarissen betaald, je hebt als speler veel meer concurrentie om een basisplaats te bemachtigen en de druk is daar vele malen hoger dan bij ons. Bij de topclubs moet er gewoon elke competitie wedstrijd gewonnen worden, als je echt top bent kun je met die druk omgaan. Dat heeft Willie (nog) niet kunnen aantonen. Goede voetballer voor Heracles, maar bij een topclub moet ik het nog maar zien. Transfersom wordt mede bepaald door de hoogte van het salaris van de speler en aangezien het gemiddelde salaris bij ons op € 150.000 ligt, denk ik dat we nooit een bedrag van ca. € 5 miljoen zullen krijgen. Is dat wel zo dan is Jan een TOP verkoper.
00
Dakmaster 20:28 4 januari 2012

Is 5 teveel? Dost ging voor 3 mlj naar Heerenveen, Willie scoorde net zoveel en geeft meer assist, en dat terwijl hij geen spits is. Willie is degelijk wel meer waard dan 3/3,5mlj, het is een middenvelder die op allerlei posities uit de voeten kan, hij heeft scorend vermogen, overzicht,snelheid. Ben benieuwd als hij gaat wat heracles ervoor kan vangen. En hoe kom je bij een arbitragezaak?? Hij heeft gewoon een doorlopend contract, buiten het feit dat hij Heracles eeuwig dankbaar mag zijn, zal Willie Heracles niet zomaar inruilen voor een andere club.
00
Ron 18:31 4 januari 2012

Een leuk bedrag maar 5 miljoen is teveel. Daarnaast loopt heracles het risico van een arbitrage zaak als blijkt dat willie zich sportief en financieel kan verbeteren. Ben beniuwd hoe dit afloopt.
00
Dakmaster 17:35 4 januari 2012

Ik zeg minimaal 5 mlj! Als Willie verkocht word dan komt er wel wat lucht, om wat op de transfermarkt te doen. Inderdaad spannend, ti’s niet vaak voorgekomen dat zoveel spelers van Heracles gevolgd worden door clubs.
00
Jan 17:13 4 januari 2012

Spannend!
00