Een buitenlandse club is geïnteresseerd in Willie Overtoom. De kleine middenvelder staat, net als een paar andere speler, al enige tijd in de belangstelling van diverse clubs. Er is een bod uitgebracht, maar voorzitter Jan Smit heeft deze direct naar de prullenbak verwezen.

“Het klopt dat er concrete belangstelling uit het buitenland was voor Overtoom’, aldus Jan Smit tegenover Voetbal International. ‘Een officieel schriftelijk bod. Maar dat was niet acceptabel genoeg om zelfs maar over in gesprek te gaan. Welke club ga ik niet zeggen, maar het was wel een eindje weg van Almelo.”

Willie Overtoom heeft geen prijskaartje om zijn nek hangen, maar als er een goed bod wordt uitgebracht is Jan Smit bereid om te gaan onderhandelen. De intentie is er om de selectie zoveel mogelijk intact te houden. “Verwachten dat er niets meer gaat gebeuren op transfergebied kan je niet, maar hopen wel, sluit hij af.

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!