Althans, daar de kleine middenvelder wel vanuit. Er was interesse van een buitenlandse club, die met een concreet bod kwam, maar deze werd afgeslagen door voorzitter Jan Smit. Naar verluidt lag het bod rond de twee miljoen euro. Dat betekent dat de bijna “Ontembare Leeuw” nog zeker een half jaar te bewonderen is in het Polman Stadion.

“Ik verwacht dat ik hier blijf. Ik heb me erop ingesteld dat ik met Heracles de competitie afmaak. Als er nog een club komt die eruit komt met Heracles, hoor ik dat vanzelf wel.”, zegt hij op de website van VoetbalPrimeur.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
goedkope uggs bestellen 19:59 15 december 2012

You already know therefore significantly when it comes to this matter, produced me individually believe it from so many varied angles. Its like women and men aren’t involved unless it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs outstanding. Always maintain it up!
00
Robbert 21:22 24 januari 2012

Hendry je lult maar wat, kijk nu eens wat Eddy hier schrijft………weet hij ook alles beter!
00
Stef1948 21:21 24 januari 2012

Voor 2 miljoen haqd ik onderhandeld, naar 3 miljoen

En gaan met die jongen.
over anderhalf jaar is naks
00
Hendry 13:35 24 januari 2012

Robbert, je weet ook alles beter he! 🙁
00
Eddy 23:01 23 januari 2012

Dan zou ik maar eens beginnen met zijn kop leeg te maken. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat sinds het gezeur rond zijn persoontje begon (paspoort,transfergeruchten Kameroen) zijn spel naar beneden is gegaan. Hij MIST energie momenteel. Speelt mat. Niet de Willy van vorig seizoen en dan druk ik me zacht uit.

Kom op Willy, als je een transfer wilt zou ik me er maar even niet meer mee bemoeien en de “oude”Willy terugvinden!

Dan komt ie vanzelf.
00
Robbert 13:52 23 januari 2012

Willie moet eerst nog bij Heracles meer laten zien, dan komt de mooie transfer voor hem en de club wel vanzelf. Op dit moment speelt hij nog niet op het nivo wat hij zou kunnen. Hij is ook nog niet de man die het team uit een dip kan halen tijdens de wedstrijden.
00