Het heeft er alle schijn van dat Antoine van der Linden Heracles gaat verlaten. De 35-jarige routinier denkt eraan te stoppen met voetbal en zich te richten op een technische functie bij een andere club, waar hij ook al een aanbieding van gehad heeft. Wie deze club is, is niet bekend gemaakt.

Of Heracles hier heel rouwig om is, valt te betwijfelen. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af en de club heeft hem nog geen aanbieding voor een nieuw contract gedaan. Bovendien zijn ze druk bezig de selectie te verjongen. Eerder brak Ben Rienstra al door en werd Jason Davidson aangetrokken. “Ik ga niet zitten afwachten en ben vrij om te gaan en te staan waar ik wil. Ik heb inmiddels een gesprek gehad met een stabiele club uit de eredivisie voor een andere functie. Daar denk ik serieus over na.” Aldus Van der Linden tegenover de TC Tubantia.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
uggs nederland goedkoop bestellen 17:33 19 december 2012

Genuinely no matter if someone doesn’t understand after that its up to other users that they will help, so here it takes place.
00
hele goedkope uggs 12:50 15 december 2012

Magnificent items from you, man. I have take into accout your stuff previous to and you’re just extremely wonderful. I actually like what you’ve got here, really like what you’re saying and the way in which you assert it. You’re making it enjoyable and you continue to take care of to keep it wise. I can’t wait to read much more from you. This is actually a tremendous site.
00
wietekeschuiten 15:57 8 april 2012

hey antoine van der linden
alles goed met jou
waarom kom je niet meer terug bij fc groningen of zo
of willen ze je daar niet meer hebben spelen ofzo
00
Arthur 14:26 28 januari 2012

Van der Linden heeft het prima gedaan bij Heracles. Hulde! Dat negatieve gezeik hier ook altijd 🙂 In Twente is altijd alles kut of het deugt niet. Speel je enkele mindere wedstrijden dan lig je meteen uit de gratie. Opportunisten. Het is overigens geen schande dat de club verder wil met een andere speler; van der Linden heeft vast en zeker een prima salaris en geen restwaarde…daar kun je beter een getalenteerde voetballer voor betalen die nog een hele carriere voor zich heeft. Zo werken die dingen…that’s life. Net zoals spelers broodvoetballers zijn zijn clubs ook niets aan spelers verschuldigd. Doet niets af aan de prima prestaties van Antoine. Succes!
00
Poedel 15:29 27 januari 2012

Zijn er nog zweeracties morgen?
00
joey 15:09 27 januari 2012

misschien leuke gratis stand in van Kame:
Dario Vujicevic heeft momenteel geen club
00
heracles 15:04 27 januari 2012

Haha Lucile, daar moest ik toch wel even om lachen!
00
koentjj 13:24 27 januari 2012

@ lucile werner

fantasie heb je wel ,, respect!
00
Lucille Werner 22:41 26 januari 2012

Achja, het kan soms raar lopen hè?! Weet ik alles van..

Maar ff ontopic, JP: Wie is Antoine van der Linden eigenlijk:

JP(de stem van Lingo):
“Antoine van der Linden (Rotterdam, 17 maart 1976) is een Nederlands voetballer die sinds het seizoen 2009/10 uitkomt voor Heracles Almelo.

Van der Linden maakte zijn profdebuut in het seizoen 1997/1998 voor Sparta Rotterdam, eerder speelde hij voor Nieuwerkerk, SVS, VV Alexandria ’66, CVV Zwervers en v.v. Capelle. Na drie seizoen bij de hoofdmacht van Sparta vertrok hij in 2000 met 32 wedstrijden achter zijn naam naar het Engelse Swindon Town, alwaar hij zich ontpopte tot basisspeler. Na één jaar keerde de verdediger terug naar Nederland, waar hij na 2 jaar bij FC Emmen in 2003 overstapte naar FC Groningen. In de zomer van 2007 nadat hij met FC Groningen 2 keer Europees voetbal behaalde vertrok hij naar het Portugese CS Marítimo Funchal waarmee hij in 2008 wederom Europees voetbal haalde door als 5e te eindigen in de competitie.”

Bedankt JP voor de uitgebreide informatie, Antoine bedankt voor het meespelen, helaas gaat het deze aflevering wat minder goed dan de vorige 2 afleveringen. Dan mag je nu nog 3 ballen pakken!

Publiek:”GROEEEN GROEEEEN”

Aaaaaah helaas 3 rode ballen Antoine! Je bent af! Bedankt voor het meespelen en veel succes met je verdere leven!

Ok doei! 😉
00
Snake 21:42 26 januari 2012

Antoine van der Linden zal waarschijnlijk scout worden bij FC Groningen na dit seizoen. Voor de wedstrijd van Heracles tegen Groningen had Antoine van der Linden al een kort onderhoud met de algemeen directeur Hans Nijland en de dag erna is Antoine opnieuw afgereisd naar Groningen om nog eens te praten met Nijland op zijn kantoor. Hier valt meer te lezen voor de geïnteresseerden: http://fcgonline.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=1153:antoinde-van-der-linden-scout-fc-groningen&catid=35:eerste-elftal&Itemid=28
00
Hany 21:40 26 januari 2012

vdLinden heeft in zijn tijd bij Heracles mijn verwachtingen overtroffen. Hij is inderdaad minder dan de vorige jaren, maar hij heeft ook een stuk minder ervaring naast hem. Ik denk wel dat het van belang is om een nieuwe ervaren routinier aan te trekken voor naast Rienstra
00
FELIX Hengelo 20:00 26 januari 2012

Op zich logisch, hij is dan ook al 36. Mooi voor hem dat hij direct doorstroomt naar een andere baan in de voetballerij, een stuk beter dan in een zwart gat donderen.
Nog vier maanden bikkelen!
.
Het nieuwe stadion hoeft niet naar hem genoemd te worden, maar zo’n reactie van Lucile Werner vind ik wel van erg weinig respect getuigen. Ach, sommige mensen houden van een korte speech.
00
Romano 19:57 26 januari 2012

Inderdaad speel hij niet z’n beste seizoen, maar sommige reacties….. hij heeft toch seizoenen lang voor stabiliteit gezorgd! Bedankt!
00
rene 18:25 26 januari 2012

goede keuze van antoine, kiezen voor je carriere, had ik ook gedaan. de leuke banen liggen niet voor het oprapen en met zijn kennis van de voetbalwereld zal hij goed kunnen werken.Succes en
Bedankt voor je inbreng.
00
drb 17:24 26 januari 2012

Nou de Beker finale waar Gerrit op doelt is al op 8 April ruim voor het einde van het seizoen.

Zou derhalve jammer zijn als dat zijn laatste wedstrijd is. Zou wel een fantastisch afscheidsjaar voor hem zijn.

Antoinne heeft altijd zijn best gedaan en verdiend een waardig afscheid mocht hij daadwerkelijk vertrekken.
00
Matthijs 16:47 26 januari 2012

Van der Linden vormde met Birger Maertens een zeer solide verdediging. Je ziet dat het nu even wat minder is, maar dat kun je hem toch niet kwalijk nemen?? Hij is notabene 35 jaar!

Van der Linden, mocht je vertrekken, je hebt het prima gedaan bij Heracles!
00
ilonk 15:41 26 januari 2012

@jan. Hoezo belachelijk. Hij was uitstekend de eerste 2 seizoenen naar maertens, maar die jongen is 35 en hij heeft gewoon geen snelheid meer en daardoor laat hij zijn man lopen. Daar kan hij niets aan doen. Hij is gewoon over datum en dat is logisch gezien zijn leeftijd. Hij verdient een mooi afscheid voor de goede jaren die hij gebracht heeft en dan kan hij verder in een andere functie waar hij zeker goede dingen zou doen.
00
Willem 15:41 26 januari 2012

* toevoeging: Als ze hem onder druk zetten bij het uitverdedigen gaat hij wel eens de fout in. Gelukkig heeft Rienstra een goede crosspass, dan blijven we in ieder geval goed vanuit de verdediging voetballen…
00
Willem 15:39 26 januari 2012

Hij heeft toch zijn stinkende best gedaan voor Heracles de afgelopen jaren. Jammer dat hij vertrekt, maar kan me voorstellen dat de technische staf verder wil verjongen.
Ik vind Van der Linden dit seizoen inderdaad wat minder solide ogen, met name bij het uitverdedigen maakt hij wel eens foutjes…
00
Jan 15:25 26 januari 2012

Belachelijke reacties hier
00
Gerrit 15:08 26 januari 2012

Afgelopen zondag werd het wel duidelijk dat hij het niet meer aankan. Beide goals waren zijn fout en hij gaf veel onnodige corners weg. Het is voor iedereen beter dat hij stopt. Hopelijk speelt hij z’n laatste wedstrijd in de kuip 😉
00
kevindegraaf 14:45 26 januari 2012

Dat zal Heracles goed doen!
Maar bedankt voor alles Antoine..
00
Lucile Werner 14:40 26 januari 2012

oke doei
00