Het heeft er alle schijn van dat Antoine van der Linden Heracles gaat verlaten. De 35-jarige routinier denkt eraan te stoppen met voetbal en zich te richten op een technische functie bij een andere club, waar hij ook al een aanbieding van gehad heeft. Wie deze club is, is niet bekend gemaakt.

Of Heracles hier heel rouwig om is, valt te betwijfelen. Zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af en de club heeft hem nog geen aanbieding voor een nieuw contract gedaan. Bovendien zijn ze druk bezig de selectie te verjongen. Eerder brak Ben Rienstra al door en werd Jason Davidson aangetrokken. “Ik ga niet zitten afwachten en ben vrij om te gaan en te staan waar ik wil. Ik heb inmiddels een gesprek gehad met een stabiele club uit de eredivisie voor een andere functie. Daar denk ik serieus over na.” Aldus Van der Linden tegenover de TC Tubantia.

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!