Glynor Plet gaat naar FC Twente. Dat mag duidelijk zijn. Dan rest ons de vraag: wie gaat hem opvolgen? Houdt Heracles het geld in eigen zak en teert het verder op de huidige selectie of gaat het toch een poging ondernemen om een spits elders weg te kapen? Als de spoeling al zo dun wordt dat men wedstrijden van de beloften moet gaan aflassen in verband met te weinig spelers, dan kan het niet anders zijn dan het laatste.

Er gaan geruchten dat Ninos Gouriye ons komt versterken. Of we hier blij mee moeten zijn is af te wachten. Een van de eerste dingen die trainer McLaren namelijk deed bij FC Twente was de jonge aanvaller naar het beloftenelftal sturen. Hij zag weinig goeds in de jonge aanvaller en kon hem dus niet gebruiken. Bovendien wist hij in Almelo ook niet te imponeren tegen ons Heracles.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
goedkope uggs kopen online 21:28 12 december 2012

I just couldn’t go away your web site before suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply for your guests? Is gonna be back regularly in order to check out new posts
00
hafc_wijfie 09:23 31 januari 2012

Laat gaan die Plet, tjonge jonge die jongen heeft een paar!! doelpuntjes gemaakt. Verder niet vooruit te branden die gast.
Ik lach me rot want hij komt op de bank terecht bij die rooien.
Wat ik echt heel belachelijk vind is dat er wordt gezegd dat we genoeg aanvallers hebben en dat klopt maar als ze geen doelpunten scoren moet je op zoek gaan naar versterking.
Armenteros word opgehemeld maar ik heb dat laatste tijd weinig goeds gezien behalve show voetbal. Ik als trouwe Heracles supporter hoop dat we dit seizoen goed afronden. Maar we zullen hard moeten knokken voor de punten.
00
Hans 23:18 30 januari 2012

Misschien loopt het allemaal nog wel los, want om 21.37 uur publiceerde voetbalprimeur:

Ook spits Glynor Plet staat nog op het lijstje, maar met Heracles Almelo werd maandagavond nog geen akkoord bereikt.

Misschien wilde FCT hem wel voor niets binnen halen….
00
HermanH 23:17 30 januari 2012

Haal dit bericht toch weg man
00
Dakmaster 23:07 30 januari 2012

Wat een gebakken lucht allemaal’
00
joris-hafcc 22:48 30 januari 2012

En waar komt deze wijsheid vandaan ik zie het namelijk nog nergens staan verder?
00