Glynor Plet gaat naar FC Twente. Dat mag duidelijk zijn. Dan rest ons de vraag: wie gaat hem opvolgen? Houdt Heracles het geld in eigen zak en teert het verder op de huidige selectie of gaat het toch een poging ondernemen om een spits elders weg te kapen? Als de spoeling al zo dun wordt dat men wedstrijden van de beloften moet gaan aflassen in verband met te weinig spelers, dan kan het niet anders zijn dan het laatste.

Er gaan geruchten dat Ninos Gouriye ons komt versterken. Of we hier blij mee moeten zijn is af te wachten. Een van de eerste dingen die trainer McLaren namelijk deed bij FC Twente was de jonge aanvaller naar het beloftenelftal sturen. Hij zag weinig goeds in de jonge aanvaller en kon hem dus niet gebruiken. Bovendien wist hij in Almelo ook niet te imponeren tegen ons Heracles.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!