Heracles Almelo staat op het punt om Glynor Plet aan onze rivaal 25 kilometer verderop te verkopen! Althans, dat zijn de hardnekkige geruchten die zijn opgedoken nadat Mark Janko naar alle waarschijnlijkheid vandaag een contract ondertekend bij FC Porto.

Glynor Plet maakt met zijn tien goals dit seizoen indruk en wordt gevolgd door een flink aantal clubs uit binnen- en buitenland. Ook Newcastle United heeft al geregeld op de tribune gezeten voor de lange spits en schijnt ook nog steeds “in the running” te zijn.

Update 11:24
De zaakwaarnemer van Plet heeft inmiddels tegenover de Telegraaf bevestigd dat de interesse serieus is. “FC Twente heeft geïnformeerd. Het zou een jongensboek zijn voor Glynor. In anderhalf jaar tijd van Telstar naar een titelkandidaat in de eredivisie”, aldus de zaakwaarnemer op website van de Telegraaf.

Update 13:23
Voetbal International meldt dat FC Twente concurrentie heeft gekregen van een Franse club. Het lijkt er dus steeds meer op dat Glynor Plet Heracles de komende dagen gaat verlaten. Het gaat om de club Brest. Dit nieuws verhoogt de marktwaarde van Glynor Plet aanzienlijk. Welke bedragen geboden worden is nog nergens vermeld. Er gaan geruchten dat FC Twente 1.5 miljoen euro heeft geboden.

Update 19:59
Het is wachten op het verlossende bericht van beide kampen, maar je mag er vanuit gaan dat Plet definitief naar FC Twente gaat. De De lange aanvaller zal de naar FC Porto vertrekkende Mark Janko gaan opvolgen.

Rest ons nu de vraag: wie moet Plet gaan opvolgen?

Sponsoren

Reacties (116)

Reageer nu!