Gaan jullie ook met zo’n heerlijk gevoel naar je werk?


Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!
goedkope uggs den haag 04:36 15 december 2012

Simply desire to say your article is as surprising. The clearness on your post is just nice and that i could think you are knowledgeable on this subject. Well together with your permission allow me to grab your feed to stay updated with forthcoming post. Thanks 1,000,000 and please continue the enjoyable work.
00
Heracles4live 20:01 14 februari 2012

@roy
Ja dan groeien we nooit, je moet nu kijken naar de selectie kwaliteiten en op den duur telt begroting pas, want de streep ontlopen is toch geen doelstelling, dat zou mij als trainer van dit heracles ook lukken, omdat exelsior,vvv en de graafschap zoooooo veel slechter als de rest zijn. Ik vind dat eerste 12 moet kunnen met deze selectie en ja ook zonder plet.
00
RoyHafc 19:21 14 februari 2012

We kunnen pas groeien in het nieuwe stadion, tot dan moeten we blij zijn met deze resultaten. Iedereen lijkt wel te vergeten dat we maar 8 miljoen euro begroting hebben, en stelt een onrealistisch verwachtingspatroon. Gewoon handhaven in de eredivisie tot aan het nieuwe stadion, dan ben ik dik tevreden.
00
Hardenberg 19:18 14 februari 2012
Robbert 19:13 14 februari 2012

@ RoyHAFC

Ik heb ook enorm genoten van vrijdag en de datum van 10 februari 2012 zal me nog lang heugen.

Maar laten we als Heraclesfans eens gaan groeien. Ons niet als Calimero blijven gedragen tov hen maar eem volwassen club met volwassen fans. We spelen verdommen al 7 jaar op het hoogste nivo en de aardigheid van de wedstrijden tegen Twente moet er eens af. Laten wij nu hen ook eens als één van de 34 wedstrijden zien, pas dan zijn we op de goede weg.

Roda staat voor de deur, is een veel belangrijkere tegenstander voor onze prijs!
00
Heracles4live 17:50 14 februari 2012

@rot
het ging om je 1ste bericht en daar staat dat toch ofniet! Dat je het dan later anders omschirjft. Ik zou zeggen, nadenken voor je wat roept.
00
RoyHafc 16:50 14 februari 2012

@Heracles4live

Leer eens lezen
00
Heracles4live 16:37 14 februari 2012

Oja als je tevreden bent met 3 punten op twente en verder niks meer wil, lijkt me fc utrecht een mooie club voor je,want daar denken ze al jaren zo… Doe mij dan maar een verlies op twente en verder mooie en goeie wedstrijden!
00
Heracles4live 16:35 14 februari 2012

@royhafc
Ik vind het ook onzin wat je zegt, zoals de spelers zelf ook zeggen: Het zijn maar 3 punten waar je niks aan hebt als je niet van roda weet te winnen, want laten we eerlijk zijn als roda hier wint zijn ze weg en is het verschil 7 punten. Dat is echt een heel groot gat. Je moet in de komende 2 wedstrijd gewoon 4 punten halen, met een punt bij vvv ben ik tevreden,want die verliezen thuis ook haast niks.
00
hsupporters 15:24 14 februari 2012

De 2de helft tegen PSV is de kentering in gezet en vervolgd tegen TWENTE.
Ze hebben zichzelf bewezen dat ze het kunnen en dat er meer in zit.
Niks verliezen tegen Roda, elke week willen (moeten) winnen is de insteek.
Als Ze deze instelling doortrekken kan het nog een mooie 2 de helft competitie en beker worden.
00
RoyHafc 14:45 14 februari 2012

@Robbert

Wat ik alleen maar wil zeggen dat de overwinning gewoon donders mooi is, dat jij gelijk weer uit je vel springt moet je zelf weten, geniet er toch eens van!
00
Manon 12:21 14 februari 2012

Ik deel de mening van RoyHAFC deels.
Als je uit bij twente had verloren en thuis van roda had gewonnen, stond je ook met 3 punten na 2 wedstrijden. Dan win ik liever van twente en verlies ik van roda dan andersom.
Maar uiteraard ben ik het wel met de rest eens dat wij zaterdag van Roda moeten winnen om de punten ook echt als bonuspunten te zien, want anders krijgt de overwinning in Ponystad toch minder betekenis.
00
Robbert 23:02 13 februari 2012

Een rotzorg wat we tegen Roda doen….man wat lul je als een kip zonder kop. We willen toch een prestatie zien eind dit seizoen, graag de play offs spelen? Lekker belangrijk van de rooien winnen en overal naast grijpen! Heracles is geen club voor de gezelligheid.
00
RoyHafc 22:11 13 februari 2012

Hahaha, het zou me een rotzorg zijn wat ze tegen Roda doen, deze pakken ze niet meer af.
00
Henkuh 21:31 13 februari 2012

Effie, speler van de week !!
00
Robbert 20:22 13 februari 2012

Na morgen over tot de orde van de dag en is Twente uit verleden tijd!!!!!!!

De overwinning van vrijdag is pas goed als we zaterdag ook winnen van het altijd lastige Roda. Van vrijdag waren bonus punten, zaterdagavond spelen we tegen een naaste concurrent voor de play-offs en dat vind ik veel belangrijker. Bij de rooien komen we helaas toch niet naderbij. Roda daar en tegen wil ook de play-offs spelen. Ik vind Roda een luizenploeg, ze spelen sneeky en constant met 10 man achter de bal. Tegen Heerenveen daarentegen speelden ze wel een open wedstrijd begreep ik. Maar dat kwam omdat ze al na 5 minuten op achterstand kwamen en toen wel moesten komen. Als zij lang de 0 kunnen houden wordt het een lastige pot.
00
willem-jan 19:59 13 februari 2012

Het motto:
“twente voetbalde leuk mee” doet het ook heerlijk onder de collega’s hahahahaha
00
hsupporters 19:17 13 februari 2012

Zelf zit ik ook tussen de verkeerde (supporters).
Ze waren wel sportief, soms met moeite, maar toch.
Heb ze maar direct uitgelegd dat ze er maar aan moeten wennen,verliezen van Heracles.
Ook geen schande, maar die verdediging van Twente oei wat slecht.
laten we hopen dat Heracles de positieve lijn ingezet thuis tegen PSV in de 2de helft doorzet.
00
Andre 18:39 13 februari 2012

Vandaag verscheidene “bakkies troost” gehaald. Dat wrijft zo lekker in bij de rode collega’s. De hele dag met een grijns van oor tot oor rondgelopen. Ik moet zeggen dat ik ook vele sportieve felicitaties heb gehad. Ook bij de rode collega’s overheerst het gevoel dat we verdiend gewonnen hebben en dat ze zelden zoiets in de veste van een andere eredivisie ploeg hebben gezien.

Mijn dag, week, maand, ….. kan niet meer stuk!
00
heraclassic1961 18:35 13 februari 2012

@robbert
Ik ben er sowieso, ik moet nog wel het allermoeiste shirt uit de eredivisie op de kop tikken. Ik weet dat er meerdere mensen uit Noord-Holland Heracles-supporter zijn (de bekendste Tom Egbers). Misschien moet er toch maar eens een supportersclub worden opgericht voor en door supporters buiten Twente.DUS “”BUITEN-TWENTENAREN” VERENIGD U!!!!!!!!!!
Ook ik hoop dat Heracles de finale haalt want dan kan je pas echt zien hoe groot de aanhang werkelijk is en dat een stadion van 20.000 man echt niet te hoog gegrepen is!!

See you in Alkmaar!!

Zwart-witte groet,

Heraclassic1961
Hoorn (N.H.)
00
Robbert 18:11 13 februari 2012

@ heraclassic1961 Mogelijk zijn er bij jou in N Holland personen die op 22 maart in een zwart/witte outfit komen!

Ik weet dat Heerenveen enkele jaren geleden een enorme boost heeft gekregen nadat ze voor het eerst in de finale van de KNVB beker stonden. Zou de geschiedenis zich voor ons herhalen en krijgen wij door, het eventueel spelen van die finale, landelijke waardering?
00
dennihool 17:58 13 februari 2012

hoop toch echt heel erg dat ze 3 punten tekort komen voor het kampioenschap, dat zou lachen zijn
00
heraclassic1961 17:14 13 februari 2012

WE DID IT 2-3!ONZE GODENZONEN HEBBEN DE LEDEN EN SPELERS VAN DIE ARROGANTE PONYCLUB GETEMD!
WEDSTRIJDMENTALITEIT WAS GRANDIOOS (INZET VAN DE EERSTE TOT DE LAATSTE MINUUT; IK HEB ECHT 11 WINNAARS OP HET VELD GEZIEN). MET DEZE INSTELLING MOET ER IN DE RESTERENDE WEDSTRIJDEN VEEL MOGELIJK ZIJN (O.A. 1/2 FINALE BEKER TEGEN AZ).
ZONDER DE ANDERE MANNEN TE KORT TE DOEN, TIM BREUKERS WAS VOOR MIJ EEN VAN DE GROTE UITBLINKERS (OLA JOHN ABSOLUUT NIET GEZIEN). EN HET IS TERECHT ALS MEN TIM ALS EEN VAN DE BESTE RECHTSBACKS VAN DE NEDERLANDSE COMPITITIE BESCHOUWD!!(N.B. TEGEN PSV DRIES MERTENS UIT DE WEDSTRIJD GESPEELD). TIM KLASSE JONGEN!!!
@ROBBERT. IN HET VORIGE NIEUWSBLOK NA DE WEDSTRIJD TEGEN FC MY LITTLE PONY, MERKTE JE TERECHT OP DAT HERACLES HARD OP WEG IS OM GOODWILL TE KWEKEN VER BUITEN DE STADSGRENZEN VAN ALMELO. NOU ROBERT OP MIJN WERK HIER IN NOORD-HOLLAND NIETS DAN LOF EN BEWONDERING VOOR ONZE ZWART-WITTE TROTS!!

ZWART-WITTE GROET,

HERACLASSIC 1961
HOORN(N.H.)
00
Eddy 16:03 13 februari 2012

Nog altijd nagenietend! Me god wat is het leven toch mooi. Ook bij ons op het werk eindelijk weer eens die grote bekken eraf. En werkelijk…..poeslief. Geen wanklanken!

HEERLIJK! Dank je wel jongens, 10-2-2012 wat een memorabele datum! Spandoek over heel Q zaterdag! REMEMBER 053 20-02-2012

Genieten!
00
Almelofan 15:09 13 februari 2012

Haha ja inderdaad.
Ik loop de hele dag met mn zwartwitte sjaal door 053. Ik wordt een stuk minder arrogant aangekeken dan voorheen haha.

Mooi dit! Ze zijn toch niet meer zo zeker van zichzelf.
00
Frans 12:28 13 februari 2012

Vol trots met m’n Heracles sjaaltje in de trein.
Niet richting Enschede, maar op mijn traject
kom ik ook veel Twente supporters tegen, mochten ze het snel vergeten zijn, is daar altijd nog het Heracles sjaaltje…

Maakt de rit toch een stuk prettiger.

Thanks boys!!
00
Maxx 12:02 13 februari 2012

Donders fijn gevoel!!!
Alle “rooie” vrienden vandaag een hart onder de riem gestoken. “Komt wel weer goed, jochie”.

De glimlach gaat er de komende 2 weken niet meer af………..
00
ALBW 10:57 13 februari 2012

Jazeker,

Tijd om die arrogantie van die rooien effe de kop in te drukken. Heb zoveel moeten aanhoren het afgelopen jaar maar nu zijn ze in 1x stil!!

Kampioen van Twente Oooohooohohoooh!!
00
Gerrit Zeldam 10:33 13 februari 2012

Iedereen,natuurlijk wel Heralessupporter die in Enschede of omgeving werkt gaat vanaf nu een 1/2 jaar minstens met plezier naar z,n werk.gr,Gerrit Zeldam.
00