Heracles heeft vanavond een nederlaag moeten incasseren op bezoek bij VVV. De Heraclieden verloren met 3-1 in De Koel. Het enige doelpunt aan de kant van Heracles kwam op naam van Lerin Duarte, die als één van de weinige een redelijk niveau haalde.

Heracles had in de eerste helft het meeste balbezit maar deed daar heel weinig mee. Een mislukt schot van Lerin Duarte in de beginfase was de enige mogelijkheid. VVV Venlo was daarentegen erg effectief. De Venlonaren kwamen na 8 minuten spelen op voorsprong na een blunder van Antoine van der Linden. De routinier speelde de bal in de voeten van Marcel Meeuwis die Nwofor alleen wegstuurde op Remko Pasveer. De Nigeriaanse spits schoot de bal via de doelman in het doel. VVV was het eerste half uur het gevaarlijkste en kreeg nog kansen via Yanick Wildschut (zijnet) en Quin Kruijsen, waarbij Remko Pasveer nog redding kon brengen. Heracles was totaal niet bij machte om het goede positiespel te tonen en kwam binnen het half uur ook nog op een 2-0 achterstand in Venlo. Yanick Wildschut mocht ongehinderd een solo afronden met een doelpunt. Bosz was het niet eens met de beslissing van de arbitrage en mocht inrukken naar de tribune wegens ‘herhaaldelijk heftig gedrag’. Vlak voor rust mocht Heracles nog hopen op een resultaat toen Lerin Duarte met een fraaie actie de aansluitingstreffer maakte: 2-1.

Na rust kreeg Heracles enkele kansen om op gelijke hoogte te komen. Everton Ramos da Silva kopte voorlangs en ook Samuel Armenteros zag zijn schot nog net gered worden door doelman Gentenaar. Echt een vuist konden de Heraclieden niet maken, waardoor ook VVV kansen kreeg. Yanick Wildschut werd gelanceerd en wist oog-in-oog met Remko Pasveer de bal net niet in het doel te krijgen. Daarna kreeg ook Nwofor nog een opgelegde kopkans, maar de Nigeriaan kopte verkeerd waardoor het met een sisser afliep. Aan de kant van Heracles was invaller Luis Pedro nog gevaarlijk met een mislukte voorzet. De bal belandde bijna in het doel, maar Gentenaar wist nog redding te brengen. VVV scoorde in de slotfase nog de 3-1 na knullig verdedigen. Invaller Cullen kon door de benen van Mark Looms de bal binnen tikken en zo voor de eindstand zorgen: 3-1.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!