Heracles heeft vanavond een nederlaag moeten incasseren op bezoek bij VVV. De Heraclieden verloren met 3-1 in De Koel. Het enige doelpunt aan de kant van Heracles kwam op naam van Lerin Duarte, die als één van de weinige een redelijk niveau haalde.

Heracles had in de eerste helft het meeste balbezit maar deed daar heel weinig mee. Een mislukt schot van Lerin Duarte in de beginfase was de enige mogelijkheid. VVV Venlo was daarentegen erg effectief. De Venlonaren kwamen na 8 minuten spelen op voorsprong na een blunder van Antoine van der Linden. De routinier speelde de bal in de voeten van Marcel Meeuwis die Nwofor alleen wegstuurde op Remko Pasveer. De Nigeriaanse spits schoot de bal via de doelman in het doel. VVV was het eerste half uur het gevaarlijkste en kreeg nog kansen via Yanick Wildschut (zijnet) en Quin Kruijsen, waarbij Remko Pasveer nog redding kon brengen. Heracles was totaal niet bij machte om het goede positiespel te tonen en kwam binnen het half uur ook nog op een 2-0 achterstand in Venlo. Yanick Wildschut mocht ongehinderd een solo afronden met een doelpunt. Bosz was het niet eens met de beslissing van de arbitrage en mocht inrukken naar de tribune wegens ‘herhaaldelijk heftig gedrag’. Vlak voor rust mocht Heracles nog hopen op een resultaat toen Lerin Duarte met een fraaie actie de aansluitingstreffer maakte: 2-1.

Na rust kreeg Heracles enkele kansen om op gelijke hoogte te komen. Everton Ramos da Silva kopte voorlangs en ook Samuel Armenteros zag zijn schot nog net gered worden door doelman Gentenaar. Echt een vuist konden de Heraclieden niet maken, waardoor ook VVV kansen kreeg. Yanick Wildschut werd gelanceerd en wist oog-in-oog met Remko Pasveer de bal net niet in het doel te krijgen. Daarna kreeg ook Nwofor nog een opgelegde kopkans, maar de Nigeriaan kopte verkeerd waardoor het met een sisser afliep. Aan de kant van Heracles was invaller Luis Pedro nog gevaarlijk met een mislukte voorzet. De bal belandde bijna in het doel, maar Gentenaar wist nog redding te brengen. VVV scoorde in de slotfase nog de 3-1 na knullig verdedigen. Invaller Cullen kon door de benen van Mark Looms de bal binnen tikken en zo voor de eindstand zorgen: 3-1.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!
uggs laarzen den haag 19:29 11 december 2012

certainly like your web site but you need to test the spelling on quite a few of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to inform the reality on the other hand I’ll certainly come back again.
00
Jansen 17:24 28 februari 2012

In de goudengids divisie werd er in de rust al gefloten wanneer het slecht ging. Logisch toch? Je betaald geld voor een wedstrijd en je verwacht dat ze winnen, wanneer dit niet het geval is mag je je best laten horen. Het weekend daarop sta ik gewoon weer op de tribune ze aan te moedigen. Voetbal is emotie. Koop anders een kaart bij AZ krijg je een mooie klapper en mag je lekker de hele wedstrijd zitten leuk man echte voetbal beleving.
00
@ gerwin 22:16 27 februari 2012

Het was een zaterdagavond wedstrijd, maar dat heb je vast niet mee gekeregen. NEPSUPPORTER. Zondag moest twente, ben je in de war met je echte club? haha. Kwibus
00
Bompa 20:00 27 februari 2012

Wat een slechte vertoning. Hopelijk is iedereen weer wakker na de winst op het vee en de punten thuis tegen Roda. Spelers uitfluiten vind ik sowieso stom. Wat een ongelofelijk stom geklungel!

Bosz mag de volgende wedstrijd tussen het publiek gaan bekijken… eens zien of we in Alkmaar 10 goals om de oren krijgen. Als ze zo spelen zoals afgelopen weekend is dat niet eens zo ondenkbaar.
00
Robbie 19:48 27 februari 2012

Wat een geouwehoer er waren 2 spelers die op het veld het vreschil maakten 1Wildschut een topper 2 VDL helaas nu een keer een mindere wedstrijd, maar dat kan ook een keer gebeuren. Helaas was er aan onze kant niet iemand die er positief boven uit stak. Al hoewel het doelpunt van Duarte van grote klasse was. Ik blijf wel fan het wordt tijd dat die zeikerds er eens voor langs krijgen als ze zelf een kutdag hebben op het werk (als ze dat al doen)
00
gerwin 18:16 27 februari 2012

belachelijk om de spelers uit te fluiten alleen als ze presterten is het goed en als het n x een wedstrijd minder gaat zijn ze de klootzak degene die dat doen zijn in mijn ogen waardeloze NEPSUPPORTERS maja dat zullen vast die 15 jarige snotneuzen zijn die een zondagje vrij worden gelaten door hun ouders
00
henirich 12:08 27 februari 2012

Hoe staat het met de contactverlenging van Breukers??
00
Martijn 10:23 27 februari 2012

Over tot de orde van de dag, Marko zijn optie in het contract is gelicht, blijft tot 2013. Goede zaak lijkt me. Benieuwd wanneer we nieuws krijgen over verdere contractverleningen.
00
Donkerbruinebroeder 08:47 27 februari 2012

Richard, als jij sex met je vrouw heb en ze bakt er (alweer)niets van, laat je toch ook merken dat je ontevreden bent!?

Ga het niet hebben over nep-supporters a.u.b..
00
Kremer 23:43 26 februari 2012

@ Richard, als jij iets op je werk doet wat verkeerd is en niet kan? Krijg je het toch ook te horen van de baas? Dit was gewoon een WANPRESTATIE! En dat mogen ze best weten! Ik heb ook gefloten gevloekt en wat nog meer, dat verdienden ze(op duarte na).
00
heracles4live 20:43 26 februari 2012

Ga ook nooit meer naar uitwedstrijd. Gewoon omdat het in verhouding heel duur is. Bedoel daarmee, heel duur, weinig te zien voor zo’n prijs en er nooit wordt gewonnen (uitgezonderd twente). Hou ook altijd rekening met een verlies en heracles is niet voor niets mijn best voorspelde club op hyves. Namelijk thuis een 1 en uit een 1. Hoop dat het ooit veranderd zoniet dan geniet met al mijn anthousiasme van de thuiswedstrijden wat heel leuk is en goed. Maar vind het wel schrikbarend dat we thuis 7/0 winnen en uit kansloos verliezen. Net zoals het verschil tegen groningen tussen thuis en uit.
00
hsupporters 20:17 26 februari 2012

Ik heb een seizoenkaart maar ga nooit naar uit wedstrijden, dat is een bewuste keus van mij.
heb veel respect vd supporters die mee uit gaan en er veel geld voor over hebben.
Als je dan deze inzetloze wedstrijd ziet, kan ik mij ook voorstellen dat er ook eens een gebaar vd spelers wordt gedaan.Of laat Jan Smit dat geld maar op een aparte rekening zetten en zo de uit supporters ook eens tegemoet te komen.
00
henk 20:14 26 februari 2012

@henkuh
precies vond ook dat er nog aardig wat mensen waren. en het fluiten zal ook echt niet voor iedereen zijn geweest, maar je kunt het gefluit niet op 1 iemand richten, want het lijkt me duidelijk dat het niet voor duarte was. Vond ons ook niet heel slecht, maar we hebben teveel zwakke plekken en zoals julie weten zijn dat vdl, markie looms die nu niet zo slecht was en douglas. Als we duarte zouden kunnen verkopen voor een miljoen of 4 dan kun je daar 3 eredivisiewaardige spelers neerzetten en heb je naa mijn idee een leuk team voor volgend jaar, want dat komt er al snel weer aan.
00
Henkuh 20:05 26 februari 2012

@henk
Bem het wel met je eens dat elke supporter die kosten noch bespaart wel iets meer waar voor z’n geld mag krijgen. Alhoewel die uitwedstrijs van een week of 2 geleden bij de noabers mij wel heel wat waard was. Maar goed je kunt én mag natuurlijk niemand in de portemonnee kijken en elke supporter die moeite neemt naar een uitwedstrijd gaat moet je koesteren…..
00
richard 19:59 26 februari 2012

Henk, ik denk niet dat ze het extra hebben gedaan, de hele boel werd onzeker door de slechte wedstrijd van van der linden. maar de spelers uitfluiten daar wordt niemand beter van. volgende weer weer een wedstrijd
00
henk 19:53 26 februari 2012

@richard
Oneens,voor 30 euro en zo’n lange reis, dan mag je wel inzet verwachten en een leuke wedstrijd. Er zijn ook mensen die gaan elke week en geven heel veel geld eraanuit en worden wekelijks teleurgesteld, dan mag je je wel laten horen. voor dat geld mogen ze mij elke dag uitluiten. En hoe denk je dat dat er bij ajax en twent van af gaat?
00
richard 19:24 26 februari 2012

Het was niet goed gisteravond, maar waar ik me aan erger zijn die zogenaamde supporters die onze spelers na afloop uitfluiten en er wegwerpgebaren tegen maken. lever aub je kaart voor de halve finale van de beker weer in, dan kunnen er in iedergeval echte supoportes mee
00
heracles4live 19:08 26 februari 2012

Dank u beewee
Erg zwaar programma. In uitwedstrijden zie ik aleen bij de graafschap mogelijkheden om te winnen, verder eigenlijk nergens. thuis moeten we er gewoon 4 van de 5 winnen en dat zie ik ons ook wel doen. Maar we zijn wel afhankelijk van anderen. Volgende week geen kaarten pakken en zorgen dat je de schade beperkt houdt. Vind het net als de meesten ook niet erg als je verliest en je best doet. Maar ze deden hun best gewoon niet en dat vind ik ook dat jan smit nu de supoters het geld terugmoet geven. Die zijn namelijk voor jan lul geweest. Zoals verliezen uit bij psv 4/1 dat kan. Daar doe je je best en helaas is psv dan te goed. Maar gisteren lach niet aan kwaliteit, maar aan mentaliteit en als je mentaliteit goed is win je meestal in de eredivisie. En zoniet ga je er net als fc groningen en ado keihard af.
00
hsupporters 16:52 26 februari 2012

Toe Heracles had gewonnen bij Twente heeft jan smit geld in de pot gedaan .Na de wan- prestatie van tegen VVV, totaal geen inzet lijkt het mij nu ook logische dat de spelers dat geld maar eens doneren aan een goed doel.
Laat ze ook maar eens goed in die spiegel kijken.
Slecht spelen gebeurd gewoon, maar geen inzet, communicatie etc. lijkt mij op een wan prestatie.
00
Gererit 14:34 26 februari 2012

Wat zijn we weer negatief met z,n allen.
Vorig jaar hadden wij na 23 wedstrijden 24
punten en nu na hetzelfde aantal wedstijden
30 punten. Vorig jaar eindigden wij met 49
punten en speelden wij in de play offs, dus niet naar onderen kijken, maar omhoog, dan is Europees voetbal nog steeds mogelijk!
00
beewee72 14:00 26 februari 2012

@heracles4live:
Is er trouwens iemand die een linkje voor me heeft met het resterende programma.

http://www.heracles.nl/selectie/speelschema
00
willem 13:38 26 februari 2012

jammer dat het gisteren niet wilde lukken, moet wel zeggen dat ik VVV een behoorlijk sterke ploeg vindt geworden, na de versterkingen.
Wat betreft Heracles, tja, ik miste de echte wil om te winnen, als je 10 minuten voor tijd achterstaat, verwacht ik dat de ploeg gaat stormen om nog minimaal gelijk te spelen…daar was helaas geen sprake van…
00
Marko 13:19 26 februari 2012

Wat zijn sommige mensen onrealistisch. ongelofelijk. Te triest voor woorden.En dat noemt zich fan. We hebben de 16e begroting (!) en nog zitten mensen heracles helemaal af te zeiken. Jongens als jullie goed voetbal willen zien dan ga je toch lekker naar de buren?

Nee Heracles kan niet constant presteren. Met zo’n kleine selectie gaat dat niet lukken.

Denk is na jongens ipv gelijk alles te roepen. Triest gedoe hier.
00
jan 12:55 26 februari 2012

bij vvv-venlo hebben ze een goede scouting.

eerst amrabat,toen honda,daarna musa en nu die Wildschut.
die gaat ook weer miljoenen opleveren,denk ik

hij heeft talent,is zeer snel en nog jong.

vvv heeft verdiend gewonnen.
00
Henkuh 12:53 26 februari 2012

Logisch dat men (zwaar) teleurgesteld is én dat we het in de uitwedstrijden ronduit slecht doen. Maar dat gezever over “het linker rijtje” moet maar eens afgelopen zijn. We zijn een cluppie met één van de laagste begroting en horen “gewoon” tussen plek 10 en 14 te staan. Nartuurlijk mag je ambities hebben maar je moet ook realistisch zijn en roeien met de riemen die je hebt. Verder zie ook wel andere clubs die met een veelvoud van onze begroting bij “mindere” clubs flink wat punten morsen. Volgens mij is dat voetbal enne we zijn écht geen Barca aan de Loolee !!!
00
heracles4live 12:28 26 februari 2012

Precies Mark
We kunnen met dit soort wedstrijden toch geen genoegen meer nemen, doen onze concurenten ook niet. Er heerst bij sommiggen een meedoen is belangrijker dan winnen mentaliteit en ik kan je vertellen dan wordt je nooit een middenmoter.
Is er trouwens iemand die een linkje voor me heeft met het resterende programma. Na gisteren is de moed me wel in de schoenen geschoven, had verwacht na twente dat we verder waren. Maarja als we van fct winnen is het seizoen geslaag bij sommiggen. Mischien ook bij de spelers.
00
Mark 12:19 26 februari 2012

Jan, ‘volgende keer beter’ is de vrijblijvende acceptatie die Heracles al jaren achtervolgt in uitwedstrijden. We hebben tegen Twente laten zien dat we uit beter kunnen Ik mag het ‘volgende keer’ niet meer horen. Zeggen we de bij de volgende hopeloze uitwedstrijd weer hetzelfde?
00
Robbert 12:16 26 februari 2012

De instelling van onze spelers hebben er voor gezorgt dat we als Heracles fans een kloten weekend hebben. We hadden 7e kunnen staan en hebben het zelf op ons afgeroepen. Zonder karakter en strijd in ons spel kunnen we van elke tegenstander verliezen. Het is gewoon shit!!!!!!
00
Mark 12:14 26 februari 2012

Mateloos geërgerd aan de mentaliteit van onze ploeg en het gedrag van Peter Bosz. Laat hij zich een concentreren op zijn eigen ploeg en iets minder bezig zijn met de scheidsrechter. Helaas bleek het succes tegen Twente-uit incidenteel en vervallen we weer in de oude kwaal. We kunnen niet omgaan met een agressief spelende ploeg. Hier zit het hele seizoen al geen verbetering in.
00
Jan 12:09 26 februari 2012

Typisch publiek hier; verlies je een keer, moet gelijk het halve team vervangen worden incl de trainer, masseur, receptioniste enz.
Niets is goed meer.
Het was inderdaad een slechte prestatie van Heracles; dat overkomt ons om de zoveel wedstrijden. Op persoonlijke fouten kun je niet trainen als team. Het is wel zaak geconcentreerder te starten. Jammer maar volgende keer weer beter!
00
Henk 12:08 26 februari 2012

@dakmaster
Ik vind die man gewoon niks mag dat niet?
dat jij alles zo mooi en goed vindt. Hij haalt er gewoon te weinig uit en neemt geen risico’s zoals verbeek, pedro erin en jallo ook volgende week. En er moet een vervanger komen voor vdl en dat kost geld,want die hebben we niet bij de belofften lopen.
00
Dakmaster 11:48 26 februari 2012

@henk

Ben je nu klaar met je hetze tegen Bosz! Ja we hebben verloren, we hadden ook net zo goed 4 punten minder kunnen hebben PSV 1-1 twente 2-3, was je toen ook aan het zeiken dat het onverdiend was? Zet je erover heen en ga door!
00
johan 11:46 26 februari 2012

met dat voetbal eindig je net boven de streep en voor spelers die hogerop willen
mogen wel beter spelen, en goede verdedigers
halen v/d linden te oud en looms niet
techniets
00
Henk 11:38 26 februari 2012

staat ie nog te lachen ook. Tjonge jonge, wordt toch eens boos man!!
00
Henk 11:37 26 februari 2012

Bosz: ‘Wij wisten geen oplossing te vinden tegen hun systeem’
Goedzo Peter, moet jij dat als coach niet doen? Zoja dan heb je hard gefaald in de zoveelste uitnederlaag. Hoezo gaan we in uitwedstrjden niet gewoon eens op de counter spelen zoals de graafschap ook deed en zie het resultaat dan. Wij hebben niet de kwaliteit om een tegenstander met ons eigen spel in uitwedstrijden kapot te spelen. Ook al vindt bosz van wel en hebben we veels te weinig punten… Ja zoek ze maar peter, zulke nederlagen komen nog vaker te beginnen volgende week.
00
Pin 11:27 26 februari 2012

Het was niet best. Van der Linden: Wat een paar dikke fouten. erg jammer… Het team incl. trainer een slechte prestatie.

Maar wat een mooie speler die Wildschut. VVV verdient gewonnen.

En dat we weer verliezen…ach… zo geet dat noe eenmaal… ut heurt dubie. ff slikken en weer doorgaan!
00
heracles4live 11:23 26 februari 2012

Precies we hebben de laaste weken zowel tegen twente,psv en roda erg veel geluk gehad. Als we die punten niet hadden stond we gewoon bij de streep. Dus laten we ons wel zorgen maken en tja az uit kansloze opgave met dit team. Mentaliteit in uitwedstrijden is net zo slecht als jupiler leaque wedstrijden.
00
jan 11:16 26 februari 2012

ja bijna veilig maar er moet volgend jaar in de defensie echt iets gebeuren verkoop maar een middenvelder en dan voor looms en verlinden 2 nieuwe spelers halen
00
Henkuh 11:15 26 februari 2012

Volgende week geen Quansah…………
00
hsupporters 11:01 26 februari 2012

Ondanks dat je de laatste weken punten hebt gepakt, is de lijn duidelijk zichtbaar.
Zowel tegen PSV,TWENTE en RODA, was de 1 ste helt niet best.
Pas de 2 de helft geen beter.
Als PSV en Twente de 1 ste helft gewoon de goals maken is het over.
Er lopen spelers in die hun tijd hebben gehad.Er zijn ook te weinig spelers die mentaal de zaak kunnen op schudden.
Je kunt niet verwachten van spelers die te kort komen om dan hun mond open te trekken.
Er is nog veel werk te verrichten voor aankomend seizoen, met.
Misschien zijn voor sommigen ook wel de verwachtingen te hoog, niet voor mij als je realistisch kijkt.
00
heracles4live 11:01 26 februari 2012

Ze moeten eens oplikkeren met dat balletje links. balletje rechts en dat doen ze ongeveer 50 minuten van de wedstrijd, echt wat saai en slaapverwekend om naar te kijken, maarja ze zijn blijkbaar tevreden als we meer balbezit hebben. Verder vraag ik me nog steeds af of onze groep nou wel zoveel talent heeft. Want wij vinden ze wel zo goed, maar hier wordt niemand weggekocht na 2 goeie jaren zoals bij ado alles wel weg ging en ik blijf erbij dat dat komt door het kunstgras. Clubs twijfelen omdat deze ‘getalenteerde’ spelers op gewoon gras haast nooit beslissend zijn (ja in negatieve zin) zoals vanavond.
00
john 10:51 26 februari 2012

RKC bedoel ik.
00
john 10:51 26 februari 2012

@dakmaster, lul toch niet!
Eka haalt ons in en weetje waarom,omdat ze uit al 4 maal hebben gewonnen, net als heerenveen,vitesse en roda die uit allemaal de punten pakken, aleen verbeek heeft het zover gekregen dat wij het hele jaar op gras goed kunnen voetballen en ik blij erbij dat we met verbeek nu 10 punten meer zouden hebben gehad. Deze groep met samuel en willie is zo getalenteeerd maar worden wekelijks op mentaliteit afgetroefd en dat mag niet!! En daar hoort bosz wat aan te doen en niet aan de scheidsrechters,want die deden het beter dan onze spelers.
00
Robbie 10:18 26 februari 2012

Gewoon balen, was mijn vijfde uitwedstrijd dit seizoen en vijfde kansloze nederlaag. Van wat ik zo kon zien was het alleen Wildschut die het verschil maakte bij VVV. Verder zat VVV er in het geheel er wat feller op, als je dan zelf ook nog een aantal fouten maakt is het snel gebeurd. Verder niet zeiken iedereen heeft wel eens een off-day volgende week weer een puntje
00
Maik-L 09:49 26 februari 2012

Drama, volgende week rechtzetten tegen AZ, al heb ik er minder vertrouwen in dan gisteren. Toch lag het probleem gisteren bij slechts 2 simpele dingen. Instelling en de rust. Dit moet Peter Bosz deze week maar eens aankaarten op de club.
00
Dakmaster 09:43 26 februari 2012

Ach mensen alsof Bosz een glazenbol heeft, waarin hij alles kan zien! Douglas heeft voorgaande wedstrijd goed gepresteerd net als Everton, als zoals gister het hele elftal niet draait. Dan moet je geen wonderen verwachtten. Je kunt soms ook verliezen hè! Gewoon een falen met 11 man, VVV heeft met een goede teamprestatie verdiend 11 punten gekregen. En dat gezeik over het verschil met uit en thuiswedstrijden, daar heeft elke ploeg last van!
00
eduard 09:11 26 februari 2012

super slecht. Ook nu weer veel te laat met de wissels. In deze wedstrijd kon je na 20 minuten al zien dat het niks werd, waarom de anderen geen kans geven, enof te laat. Pedro liet meermalen zien, dat hij erin hoort.Ik vind dit nog steeds een fout van Bosz. Verbeek doet dit veel beter. Laatste 15 minuten laten meespelen helpt niet. Ik heb me heel erg geërgerd aan de slechte instelling van de spelers, op 2 na , Duarte en de keeper, de rest was niet eredivisie waardig.
00
polliesr 03:09 26 februari 2012

wat een zwakke wedstrijd.
we moeten toch een wat aan die defensie doen.
vd linden wordt te oud en breukers was na een
paar goede wedstrijden weer belabberd.
looms is altijd een drama en rienstra zag het ook niet allemaal.
de rest was ook prut behalve duarte.
en trainer bosz maakte er ook niets van.
we mogen blij zij dat we bijna veilig zijn en meer zit er niet in
00
Henkuh 00:52 26 februari 2012

Terug uit Venlo met een fikse kater……….. Is wel heel duur puntverlies bij winst hadden we een leuk sprongetje kunnen maken alles boven ons heeft punten laten liggen, maar ja, als…..
Hopen dat ze koppies weer goed leegkrijgen want volgende week uit naar de kaasboeren..
00
P. Daalemmer 00:19 26 februari 2012

Zo gigantisch wisselvallig…….
00
Daniel 23:31 25 februari 2012

Inderdaad klootn, ruggen rechten en op naar de volgende wedstrijd.
00
Ramon 23:00 25 februari 2012

klootn
00