Peter Bosz moet zaterdagavond op de tribune plaatsnemen als Heracles het opneemt tegen AZ in Alkmaar. De trainer kreeg één duel schorsing opgelegd door de tuchtcommissie van de KNVB nadat hij afgelopen zaterdag werd weg gestuurd bij het duel tegen VVV Venlo.

Bosz was woedend op scheidsrechter Kevin Blom die een buitenspelsignaal negeerde van de assistent-scheidsrechter. De aanval daarop leverde een doelpunt op voor de Venlonaren. Hendrie Kruzen zal zaterdagavond de taken grotendeels overnemen van Bosz.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
ilonk 11:59 28 februari 2012

Inderdaad beter nu missen dan tegen den haag. Daar moet je de 3 punten halen. Halve finale is belangrijker tegen az. Hopenlijk is iedereen dan fit en scherp om 1 keer te knallen zoals tegen twente dan hoeven we niet bij de eerste 9 te eindigen. 12e in de eindstand en finale beker teken ik voor.
00
Willem-Bonita 09:08 28 februari 2012

Even een vraagje, Kan iemand mij vertellen hoe het met Jason Davidson gaat? ik vraag dit omdat hij niet in het programma boekje van Roda jc thuis stond vermeld bij de selectie van Heracles.

Gr Willem
00
Heracles4live 23:34 27 februari 2012

Wat maakt het toch uit. Kruzen kan de poppetjes ook wel neerzetten en dus maakt het niet zoveel uit. Dat er spelers geschorst zijn vind ik wel mooi. Nu kun je ze missen, maar je zult ze maar missen volgende week tegen ado. Dan ben je verder van huis. Gewoon schade beperkt houden. Want het doelsaldo kan wel eens beslissend zijn aan het eind van de rit.
00
Tom hafc 23:07 27 februari 2012

Echt weer de knvb hoor, hoe zielig kun je zijn? Peter Bosz had gewoon gelijk en ik kan zijn emoties goed begrijpen.Om hier nou nog een duel schorsing voor te geven is een beetje sneu.
00