Heracles speelt morgen de uitwedstrijd tegen AZ. Na de deceptie tegen VVV afgelopen vrijdag heeft de ploeg van Peter Bosz wat goed te maken. Dat AZ van een ander formaat is, daar kan Anderlecht over meepraten. Het verloor in de Europa League en men had het daar over “Champions League”-niveau.

De wedstrijd thuis tegen AZ was voor de Heraclieden ook de enige wedstrijd waarin helemaal niets te halen viel. Zuur was het dat Maher zo laat de 0-1 binnenschoot, maar het verlies was wel zwaar terecht.

Voor Peter Bosz wordt het puzzelen, omdat hij een aantal spelers moet missen. Hij zal zelf niet op de bank mogen plaatsnemen, aangezien de oefenmeester zelf de rode kaart kreeg gepresenteerd in de laatste wedstrijd tegen VVV. Hendrie Krüzen zal zijn honeurs gaan waarnemen. Bij Heracles is Marko Vejinovic nog steeds geblesseerd. Hij loopt al enkele weken met een blessure aan zijn knie. Wanneer hij terugkeert in de selectie is niet bekend. Bovendien zijn Kwame Quansah en Tim Breukers geschorst, nadat zij hun vijfde gele kaart van het seizoen hebben gekregen. Waarschjinlijk worden zij vervangen door Mike te Wierik en Thomas Bruns.

AZ doet nog volop mee in de race om de titel. Vorige week werd op spectaculaire wijze Heerenveen van de winst afgehouden. In hun eigen stadion werd het uiteindelijk 3-3. Bovendien zitten zij nog steeds in de beker en in de Europa League. Het lijkt echter niet meer de ploeg van voor de winterstop. Er valt wat te halen en dat merken de tegenstanders van AZ ook. De ploeg had moeite met de kwartfinale tegen de amateurs van GVVV en het verloor uit kansloos bij Utrecht met 3-0.

De wedstrijd staat onder leiding van Ruud Bossen en begint om 20:45.

Sponsoren

Reacties (52)

Reageer nu!