Voor Heracles staat vanavond de zeer lastige uitwedstrijd tegen Vitesse op het programma. De ploeg van Peter Bosz pakt weinig punten de laatste tijd en vanavond kan men voor een ommekeer zorgen. Mochten we vanavond winnen , dan kunnen we zo de aansluiting met het linkerrijtje weer vinden. Bovendien kunnen we dan weer naar boven kijken, in  plaats van naar de ploegen onderin. Heracles verloor al zijn laatste drie duels en staat daarmee op een gevaarlijke elfde plaats, maar vijf puntjes boven VVV, dat op de zestiende plaats staat.

De laatste ontmoeting tussen Heracles en Vitesse was thuis in het Polman Stadion. Een ongelooflijk slechte wedstrijd met een zeer afwachtend Vitesse. De Arnhemmers gingen er nog met de overwinning vandoor ook. (0-1) Heracles is dus gewaarschuwd, want Vitesse heeft niet heel veel kansen nodig om een doelpunt te maken.

Marko Vejinovic staat op het punt terug te keren in de selectie. Hij heeft geen pijn meer aan zijn knie en heeft zelfs al speelminuten gemaakt. “Marko heeft geen reactie gehad op die helft in de Beloften, met zijn knie gaat het goed. Hij is uiteraard nog niet helemaal wedstrijdfit, want hij is er een tijdje uitgeweest.” Gelukkig, want aan creativiteit wil het nog wel eens schorten de laatste tijd.

Peter Bosz kan verder beschikken over een fitte selectie en zal waarschijnlijk met de volgende elf het veld in gaan:

Pasveer, Breukers, Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Duarte, Douglas, Armenteros en Everton.

Vitesse zal hoogstwaarschijnlijk dezelfde opstelling beginnen als in de wedstrijd tegen FC Groningen, die met 3-1 gewonnen werd. Giorgi Chanturia is terug van een schorsing en zal weer bij de selectie horen. “We hebben door de winst tegen Groningen vertrouwen opgedaan en moeten die lijn nu doortrekken”, zegt Van den Brom tegen De Gelderlander.

Sponsoren

Reacties (76)

Reageer nu!