Het nieuw te bouwen stadion gaat de Ten Cate Arena heten. De bouw begint als het goed is deze zomer. Er moet alleen nog steeds twee miljoen euro gevonden worden om de kosten van de bouw te kunnen financieren. De totale kosten van de bouw ziijn 30 miljoen euro. Er waren nog twee gegadigden voor de naam van het stadion, maar Ten Cate trok (zoals verwacht) aan het langste eind.

“Als Heracles de beker wint van PSV is de zaak rond. Dan kan de gemeente niet meer terug,” aldus Loek de Vries in Zakelijk Almelo.

Update
Bovenstaand blijkt niet waar. Die naam is een verzinsel van De Telegraaf. Dat laat Jaap de Carpentier Wolf, woordvoerder van de hoofdsponsor van de club, weten aan TC Tubantia. “We zijn nog in gesprek met de Stichting Stadion Heracles Almelo. Wij willen graag met onze naam op het dak, maar de stichting bepaalt en een besluit is nog niet genomen.” Volgens de woordvoerder staat de naam intern al vast. “Maar we hebben hem nog niet publiek gemaakt. Dat doen we als duidelijk is dat wij de naamgever worden. Tot die tijd gebruiken we de werktitel Ten Cate Stadion. En nee, die naam wordt het ook niet.”

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!