Een historische dag in de geschiedenisvan Heracles Almelo komt steeds dichterbij. Zondag om 18:00 uur speelt Heracles Almelo zijn eerste bekerfinale in de historie van de club. Een ware volksverhuizing zal gaan plaatsvinden om de Heraclieden te steunen in De Kuip. De bekerkoorts stijgt met de dag!

Er zullen 264 bussen en 1000 auto’s afreizen vol met Heraclesfans richting De Kuip. Een entourage wat je waarschijnlijk maar één keer in je leven zult gaan mee maken. De Kuip zal zondag dus deels zwart-wit kleuren en daarvoor dient iedereen zondag zwart-wit gekleed te gaan naar De Kuip. Ook de spelers zullen in het zwart-witte thuistenue spelen met een kleine aanpassing op de mouwen. Rondom het stadion zullen er zondag verschillende activiteiten zijn om de supporters te vermaken. Informatie over de vertrektijden volgen nog zo spoedig mogelijk via de officiele website van de club.

Sponsoren

Reacties (142)

Reageer nu!