Willie Overtoom hoopt dat Heracles nog wat geld verdient aan een transfer naar een andere club. Dit laat hij weten tegenover sporteditie.nl. Door blessures in het begin van het seizoen, heeft hij naar eigen zeggen nog niet de vorm gekregen die hij aankan. Maar hij weet dat hij hoger aan kan en hoopt dus dat hij dit in het nieuwe seizoen bij een andere club kan waarmaken. “Ik wil graag Europees voetbal spelen”, laat de kleine middenvelder weten.

Hij vind dat Heracles meer uit het seizoen had moeten halen. “Als team speelden we een goed seizoen, ondanks dat Glynor halverwege het seizoen vertrok kwamen wij toch steeds tot scoren, maar als hij er het hele seizoen bij was geweest, dan hadden we de play-offs waarschijnlijk wel bereikt”, legt Overtoom uit. “Hij heeft scorend vermogen en dat misten wij wel enigszins. Maar ook met dit elftal hadden we eigenlijk de play-offs moeten halen.”

Lees het volledige interview op sporteditie.nl

Sponsoren

Reacties (33)

Reageer nu!